Ostanimo u kontaktu
GALA HOME 1200px

NOVOSTI IZ VESLAČKOG KLUBA

VK Neretvanski gusar Metković bogatiji za još jedan natjecateljski čamac

Objavljeno prije

Klub je postao bogatiji za još jedan vrlo vrijedan čamac. Radi se o četvercu talijanskog proizvođača Filippija, koji može biti u opciji rimen i skull a za oba dvije opcije su osigurani auslegeri, javili su iz VK Neretvanski gusar Metković.

Tako je na ovaj način klub dobio natjecateljski čamac koji će koristiti stariji kadeti i juniori na regatama u Dalmaciji ali i na predstojećem prvenstvu Hrvatske koje se održava od 15. do 18. rujna 2021. na zagrebačkom Jarunu.

Ovime je nastavljen proces pomlađivanja klupske flote čamaca, osobito onih natjecateljskih koji su iznimno skupi a bez kojih se ne može biti konkurentan u veslanju.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Također, iz Kluba se osobito zahvaljuju Gradu Metkoviću, Športskoj zajednici Grada Metkovića i gradonačelniku g. Daliboru Milanu.

ŽRK METKOVIĆ

Naše cure osvojile drugo mjesto na turniru prijateljstva u Mostaru

Objavljeno prije

ŽRK Metković osvojio je drugo mjesto na turniru prijateljstva u Mostaru. U polufinalu su dobile RK Hadžići 33:29, dok su u finalu izgubile od ŽRK Sinj sa 29:35.

Za ŽRK METKOVIĆ nastupile su; Antea Butigan(GK), Petra Obradović, Paula Buljubašić, Martina Ilić, Petra Obšivač, Andrea Jarak, Rita Šiljeg, Josipa Bebić, Anđela Sušak, Laura Majić, Sara Vatović, Lucija Družijanić, Nina Dodig.

Čestitamo curama i trenerici Marieli Križanović.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije