Ostanimo u kontaktu

VESLANJE

VK Biokovo ukupni pobjednik XVIII. Neretvanske regate

Objavljeno prije

XVIII Neretvanska regata

Foto: metkovic.hr

Na Neretvi je jučer održana XVIII. Neretvanska regata, ujedno i IV. mini-kup Veslačkoga saveza Dalmacije, na kojoj je u 28 utrka sudjelovalo 250 veslača iz devet prijavljenih klubova.

Sveukupni pobjednik natjecanja je VK Biokovo, dok su pobjednici po kategorijama: VK Neptun (juniori A), VK Biokovo (juniori B), HVK Marina Kaštela i HVK Gusar (kadeti) te VK Neretvanski Gusar kod seniora, s time da se seniori ne boduju na mini-kup regatama VSD-a.

Pogledajmo i kako su prošli domaći veslači. U dvojcu na pariće – kadeti A drugo mjesto su osvojili Marko Kevo i Marijan Filipović. Marin Krešić osvojio je prvo je mjesto u skifu – juniori B, dok su Aleksandra Boras i Leonarda Krstičević bile druge u dvojcu na pariće – kadetkinje A. Nikola Mijić uspješno se borio sa starijima u skifu – kadeti B i osvojio treće mjesto, što je također uspjelo Luki i Šimi Popoviću. U dvojcu na pariće – kadeti B drugo mjesto osvojili su Nikola Mijić i Toni Milan. Juniorski dvojac Ivan Ćelić i Mislav Dragobratović osvojio je drugo mjesto, a četverac na pariće – GIG – kadeti A u sastavu Mislav Dragobratović, Luka Barišić, Mateo Plećaš, Marko Kevo i kormilar Šime Popović treće mjesto. Matej Kuzman i Marin Krešić u dvojcu na pariće – juniori B bili su treći, a najveći je uspjeh domaćin postigao u seniorskome skifu u kojemu je osvoji prva dva mjesta. Prvi je bio Ivan Puljić, a drugi Mateo Vidović, piše metkovic.hr.

Donosimo ukupni poredak:

  1. VK Biokovo (94),
  2. HVK Marina Kaštela (85),
  3. VK Neptun (80),
  4. HVK Gusar (78),
  5. VK Ošjak (67),
  6. VK Neretvanski gusar (54),
  7. VK Jadran (27), VK Jelsa (26),
  8. HVK Mornar (16),
  9. VK Rama (0)

Najčitanije