Ostanimo u kontaktu

NA IGRALIŠTU ONK METKOVIĆ ODRŽANA DJEČJA OLIMPIJADA

VJEVERICE ukupni pobjednici natjecanja

Objavljeno prije

IX. Dječja olimpijada Metković

Jučer se na igralištu ONK Metkovića održala prava mala dječja olimpijada. Natjecalo se 120 vrtićana predškolaca iz Metkovića, podijeljenih u četiri skupine. Ovo dječje sportsko natjecanje održano je u organizaciji Sportke zajednice grada Metkovića. Natjecanje je otvorila ravnateljica vrtića Mira Penavić, a ispred Grada nazočnima se obratila zamjenica gradonačelnika Katarina Ujdur.

Natjecale su se slijedeće ekipe: Galebovi pod vodstvom tete Aurelije Paponje, Slavuji pod vodstvom tete Slavice Vladimir, Vjeverice pod vodstvom tete Davorke Šutalo i Žapci koje je vodila teta Tanja Njavro.

Natjecalo se u četiri discipline: trčanju na 50 metara, bacanju loptice, skoku u dalj s mjesta te u mini nogometu.

Donosimo rezultate natjecanja:

U trčanju na 50 metara među dječacima najbrži su bili Luka Šutalo, Vito Bebić i Šime Tolj, a među djevojčicama Ana Obradović, Marija Brajković i Dora Galov.
Lopticu su najdalje bacili dječaci Alen Popović, Ante Obradović i Pavo Dramac, te djevojčice Antonela Perdeda, Iva Grmoja i Irena Bebić. S mjesta udalj najviše su skočili dječaci Marko Jerković, Filip Gutić i Matej Vladimir, dok su među djevojčicama to bile Brigita Rakić, Leonarda Sršen i Eva Simat.
U završnici mini nogometa pobijedila je ekipa Žapci koja je u finalu igrala protiv Galebova. Treće mjesto osvojila je ekipa Vjeverica koja je nadigrala ekipu Slavuj.

Ukupni pobjednik natjecanja je ekipa Vjeverica koju je vodila teta Davorka Šutalo, kojima iskreno čestitamo, kao i svim ostalim natjecateljima i organizatorima. Ovo je inače bilo deveto natjecanje u organizaciji Sportske zajednice Grada Metkovića, tako da slijedeće, jubilarno, dogodit će se 2016. godine.

FOTOGALERIJA

Nedjeljna idila na Ušću

Objavljeno prije

Mnoštvo ljudi, idilične prizore i ovoliku razina zena koja se rijetko viđa, jučer je na Ušću ovjekovječio Nikša Margeta u svome albumu “Sunday”. Fotografije dijelimo s vama, jer smo uvjereni da ovolika razina opuštenosti mora djelovati na vas i uljepšati vam ponedjeljak.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije