Ostanimo u kontaktu

NA IGRALIŠTU ONK METKOVIĆ ODRŽANA DJEČJA OLIMPIJADA

VJEVERICE ukupni pobjednici natjecanja

Objavljeno prije

IX. Dječja olimpijada Metković

Jučer se na igralištu ONK Metkovića održala prava mala dječja olimpijada. Natjecalo se 120 vrtićana predškolaca iz Metkovića, podijeljenih u četiri skupine. Ovo dječje sportsko natjecanje održano je u organizaciji Sportke zajednice grada Metkovića. Natjecanje je otvorila ravnateljica vrtića Mira Penavić, a ispred Grada nazočnima se obratila zamjenica gradonačelnika Katarina Ujdur.

Natjecale su se slijedeće ekipe: Galebovi pod vodstvom tete Aurelije Paponje, Slavuji pod vodstvom tete Slavice Vladimir, Vjeverice pod vodstvom tete Davorke Šutalo i Žapci koje je vodila teta Tanja Njavro.

Natjecalo se u četiri discipline: trčanju na 50 metara, bacanju loptice, skoku u dalj s mjesta te u mini nogometu.

Donosimo rezultate natjecanja:

U trčanju na 50 metara među dječacima najbrži su bili Luka Šutalo, Vito Bebić i Šime Tolj, a među djevojčicama Ana Obradović, Marija Brajković i Dora Galov.
Lopticu su najdalje bacili dječaci Alen Popović, Ante Obradović i Pavo Dramac, te djevojčice Antonela Perdeda, Iva Grmoja i Irena Bebić. S mjesta udalj najviše su skočili dječaci Marko Jerković, Filip Gutić i Matej Vladimir, dok su među djevojčicama to bile Brigita Rakić, Leonarda Sršen i Eva Simat.
U završnici mini nogometa pobijedila je ekipa Žapci koja je u finalu igrala protiv Galebova. Treće mjesto osvojila je ekipa Vjeverica koja je nadigrala ekipu Slavuj.

Ukupni pobjednik natjecanja je ekipa Vjeverica koju je vodila teta Davorka Šutalo, kojima iskreno čestitamo, kao i svim ostalim natjecateljima i organizatorima. Ovo je inače bilo deveto natjecanje u organizaciji Sportske zajednice Grada Metkovića, tako da slijedeće, jubilarno, dogodit će se 2016. godine.

PROMETNA NESREĆA NA DUVRATU

Ozlijeđeni biciklist preminuo u mostarskoj bolnici

Objavljeno prije

U prometnoj nesreći koja se jučer, 7. prosinca, nešto iza 17 sati, dogodila na D-62 koja povezuje Metković i Kulu Norinsku, smrtno je stradao 49-godišnji državljanin RH koji ima prebivalište u BiH.

Do prometne nesreće je došlo kada je 59-godišnji vozač osobnog vozila dubrovačkih registarskih oznaka, krećući se iz pravca Metkovića u pravcu Kule Norinske, udario u spomenutog 49-godišnjaka koji se u istom pravcu kretao biciklom, noseći na sebi reflektirajući prsluk. Od siline udara, biciklist je odbačen na travnatu površinu izvan ruba kolnika, pri čemu je zadobio teške tjelesne ozljede opasne po život.

Nakon ukazane liječničke pomoći biciklist je prevezen u Sveučilišnu kliničku bolnicu Mostar gdje je od zadobivenih ozljeda, na žalost, preminuo.

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl4 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije