Ostanimo u kontaktu
AKCIJA! Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

RUKOMETAŠI USPJEŠNO OKONČALI POLUSEZONU

Visoka pobjeda rukometaša Metković Mehanike u Crikvenici

Objavljeno prije

Arhivska fotografija

Rukometaši Metković Mehanike u subotu su u okviru 11. kola u prvenstvu 1.HRL jug gostovali u Crikvenici i domaću momčad Mornar Dramalj-Crikvenica pobijedili rezultatom 24:36 (10:21).

Niti jednog trenutka domaći nisu niti ugrozili stalnu prednost gostiju koja je iznosila i do 13 golova viška za Metković.

Spomenimo da se rezultat kretao od 0:4, do 4:10, 7:17, 13:25, i 19:32 u 53.minuti. Do kraja su igrači Mornara razliku pogodaka sveli na -12 !

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Jest da je Mornar posljednji na ljestvici i da ima samo tri boda, ali  igrači Metković Mehanike nisu o tomu razmišljali. Oni su ostvarili čistu i vrijednu pobjedu isključivo zahvaljujući trudu, marljivosti, znanju i odgovornom pristupu igri u svim dionicama, a na kraju prve etape nalaze se na drugom mjestu na ljestvici sa 17 bodova.

Najviše golova za Metković postigli su Bezer i Batinović, po 7, te Raguž i Cvitanović po 4 gola, dok je u redovima poraženih Car postigao 8 golova.

ULTIMATE SPORTS GYM

UGYM predstavlja novi grupni trening za djecu ‘Fit Teen’

Objavljeno prije

Rezultati sistematskih pregleda djece u osnovnim i srednjim školama iz godine u godinu pokazuju porast deformiteta kralježnice, prsnog koša i nepravilne posture. Razlog tomu je nekoliko različitih faktora ali ponajviše sjedilački način života i smanjena tjelesna aktivnost.

Zbog svega navedenog, UGYM vam predstavlja novi grupni trening za djecu od 11 do 15 godina pod nazivom Fit Teen. Riječ je o vježbama snage, fleksibilnosti i koordinacije pokreta koje za cilj imaju poboljšanje motoričkih sposobnosti djece i stjecanje navike za tjelesnom aktivnošću.

Program vodi naša Jelena Dragović, fizioterapeut s 19 godina iskustva u radu s djecom s neurološkim poteškoćama te adolescentima s progresivnim oboljenjima kralježnice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Pozivamo sve zainteresirane na uvodni sat koji će se održati 3.10.2022. u 19:15h uz obvezno prisustvo jednog roditelja.

Pridružite nam se na treningu i obećavamo dobrom druženju.

Ultimate Sports Gym

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije