Ostanimo u kontaktu
GALA HOME 1200px

ŽENSKI NOGOMET

Visok poraz ŽNK Neretva u Rijeci

Objavljeno prije

Arhivska fotografija

Nogometašice Neretve visoko su poražene na gostovanju kod novog prvoligaša Rijeke, čak s 12:0 (9:0), u prvom prvenstvenom nastupu u novoj sezoni.

Ni uoči odlaska u Rijeku u redovima metkovskog prvoligaša nije vladao nekakav poseban optimizam, ali nitko nije mislio da će poraz biti takvih razmjera.

Prema riječima trenera Duška Mijoča temeljni uzroci poraza su ukupna nespremnost ekipe i mladost igračica . Naime, uz nekolicinu iskusnijih igralo je šest kadetkinja. Osim toga nekoliko igračica nije odradilo dovoljan broj treninga, pa je i to doprinijelo visokom porazu. Na vratima Neretve nije bilo standardne Jelene Kešina zbog ozljede, iako ne bi spriječila poraz. Možda bi on za 2 do 3 pogotka bio manji . Nije nastupila ni Tomić, pojačanje iz ŽNK Split. Imale su gošće i 3 svoje prigode koje su ostale bez korisne završnice. S druge strane, u redovima Rijeke igrala je i najbolja domaća igračica Mikulica, koja je uz postignute golove još nekoliko puta asistirala.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

U Neretvi su svjesni stanja s igračkim kadrom, pa će uprava poraditi na dovođenju novih igračica nakon završetka prvog dijela prvenstva. Do tada valja se strpjeti, što se igre i rezultata tiče.

 

ŽRK METKOVIĆ

Naše cure osvojile drugo mjesto na turniru prijateljstva u Mostaru

Objavljeno prije

ŽRK Metković osvojio je drugo mjesto na turniru prijateljstva u Mostaru. U polufinalu su dobile RK Hadžići 33:29, dok su u finalu izgubile od ŽRK Sinj sa 29:35.

Za ŽRK METKOVIĆ nastupile su; Antea Butigan(GK), Petra Obradović, Paula Buljubašić, Martina Ilić, Petra Obšivač, Andrea Jarak, Rita Šiljeg, Josipa Bebić, Anđela Sušak, Laura Majić, Sara Vatović, Lucija Družijanić, Nina Dodig.

Čestitamo curama i trenerici Marieli Križanović.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije