Ostanimo u kontaktu

ŽENSKI NOGOMET

Više nego uvjerljiva pobjeda Osječanki, deset komada u mreži Neretve

Objavljeno prije

Arhivska fotografija

U sklopu četvrtog kola Prve hrvatske lige za žene Iza Vage su gostovale nogometašice Osijeka i izborile više nego uvjerljivu pobjede. Domaće igračice su pokušavale borbenošću parirati, ali ipak je prevelika razlika u kvaliteti.

Neretva je odoljevala tek devet minuta kada je Blažević iskoristila pogrešku u domaćoj obrani i tako stvorila seriju pogodaka. Gošće su u svakom poluvremenu postigle po pet golova, a istakla se je četverostruka strijeljkinja Izabela Lojna.

ŽNK NERETVA – ŽNK OSIJEK  0:10  (0:5)

ŽNK Neretva je nastupio u sastavu: Kešina, S. Musulin, Sušak, L. Musulin, Herceg, Mijoč, Dedaj, Mandić, Šunjić, Šiljeg, Bokšić (od 46. Popović)

Pred stotinjak gledatelja sudio je Lukša Klaić (Konavle).

POČETAK SPORTSKE SURADNJE

Ultimate sports sponzor Karlu Čoviću, perspektivnom nogometnom vrataru

Objavljeno prije

Ultimate sports Body club potpisao je ugovor o sponzorstvu s mladim perspektivnim nogometnim vratarom Karlom Čovićem iz Opuzena. Ponikao u Neretvi, ovaj mladi vratar sa svojih 17 godina već je visok 190 cm, a kako mu ugovor s Hajdukom ističe koncem srpnja 2021. pred njim su brojne mogućnosti.

Kao dijete prve korake Čović je napravio u opuzenskom Neretvancu odakle na poziv prelazi u NK Neretvu. U Neretvi se zadržava dvije godine gdje su ga u međusobnim susretima uočili iz splitkog Hajduka i pozvali da brani za splitske ‘bile’, s kojima potpisuje trogodišnji pa nakon toga dvogodišnji ugovor. Također u međuvremenu svoju kvalitetu Karlo je dokazivao i u nastupima za hrvatsku reprezentaciju U14 i U16 te na posudbama u NK Solin i NK Šibenik.

Iz neslužbenih izvora doznajemo da su za njega zainteresirani neki klubovi iz Njemačke dok se u prošloj sezoni za njega zanimao također prvoligaš iz Španjolske, što je njemačke partnere Ultimate sports Gym-a navelo na potpisivanje sponzorskog ugovora.

Drago nam je da je dolina Neretve iznjedrila još jednog vrhunskog sportaša, jer po svemu sudeći pred 17-godišnjim Karlom Čovićem je blistava sportska karijera.

Karlo Čović, vratar

Nastavi čitati
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije