Ostanimo u kontaktu

ROVINJ

Veterani NK Neretve prvaci 16. Dvoranskog prvenstva Hrvatske

Objavljeno prije

Veterani NK Neretva

Na 16. Dvoranskom prvenstvu veterana Hrvatskog nogometnog saveza koje je prošloga tjedna održano u Rovinju i na kojemu su sudjelovale 24 momčadi iz naše zemlje, veterani Nogometnog kluba Neretva Metković osvojili su prvo mjestom, odnosno zlatnu medalju.

Na svom četvrtom nastupu na Dvoranskom prvenstvu u skupini G, u prvoj utakmici Metkovci su sa zagrebačkom Lokomotivom odigrali 2:2, uslijedila je pobjeda protiv Slunja 4:0, u osmini finala nova pobjeda protiv Trnja (3:0),a u četvrtfinalu Neretva je na penale savladala GOŠK iz Kaštel Gomilice (regularno 1:1, na penale 2:0). Isti rezultat postignut je u polufinalu s Jadranom iz Poreča (1:1, penali 2:0), a onda se Neretvi u finalu opet ispriječila Lokomotiva, koju je Neretva dobila sa 7:0, pogocima Pehara (3), te Sprčića,Bušića, B.Galova i J.Galova.

Veliki uspjeh ostvarili su: Drago Bezer, Zoran Bubalo, Mile Bebić, Goran Galov, Sergej Jakirović, Danijel Leženić, Neven Majić (doputovao iz Irske), Nikša Martinac, Nino Šešelj, Martino Sprčić, Marko Bušić, Boris Galov, Josip Galov i Ivan Pehar uz stručne savjete Marija Galova, Nikše Galova i Ivice Bačića.

Stoga iskrene čestitke zaslužuju i igrači i stručni stožer veterana Neretve koji su svom gradu donijeli još jedan značajan sportski uspjeh, a posebno svom klubu koji će sljedeće godine obilježiti 100 godina od osnutka.

Nadamo se da će uoči sljedećeg Dvoranskog prvenstva predstavnici Veterana Neretve o svojim aktivnostima obavijestiti sve zaintersirane medije u Metkoviću, radi pravovremenog informiranja lokalne i šire sportske i svekolike javnosti.

Pero Jakić

REPREZENTATIVKE IZ METKOVIĆA NA PRIPREMAMA U NOVIGRADU

Ana Bakalar i Gabrijela Dugandžić na pripremama reprezentacije

Objavljeno prije

Ana Bakalar i Gabrijela Dugandžić

Ženskom nogometnom klubu Neretva stiglo je još jedno pravo sportsko priznanje. Prema riječima sportskog direktora Ante Borasa, dvije igračice Neretve, Gabrijela Dugandžić i Ana Bakalar pozvane su u reprezentativni kamp za U-19 koji će se organizira u Novigradu od 5. do 10. siječnja i u čijem će radu sudjelovati mlade igračice iz Hrvatske i inozemstva. Kampom rukovodi izbornik hrvatske vrste Hrvoje Matijević.

Gabrijela Dugandžić do sada je bila članicom vrsta U-15 i U-17, a ovo joj je prvi poziv na pripreme za U-19.

Inače, pripreme ŽNK Neretva za drugi dio prvenstva počinju 20. siječnja.

Piše: Pero Jakić / Metković NEWS

Nastavi čitati
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije