Ostanimo u kontaktu

SPORTSKI SUSRET STARIH PRIJATELJA

Veterani NK Neretva pobijedili u prijateljskoj utakmici s Orebićem

Objavljeno prije

Foto: metkovic.hr

Foto: metkovic.hr

Stari sportski prijatelji i rivali veterani NK Neretva i NK Orebić prošle su se subote sastali na Igralištu Iza Vage te odigrali prijateljsku utakmicu.

Premda je to na takvim susretima manje važno, domaćini su pobijedili 3:1 golovima Martina Sprčića, Josipa Galova i Gorana Galova. Uz njih trojicu u momčadi su bili vratari Zoran Bubalo i Drago Bezer te Mile Bebić, Darko Cvijanović, Boris Galov, Mario Galov, Nikša Galov, Danijel Leženić, Tomislav Lovrić, Damir Mišanović, Mišo Obradović, Ivan Pehar i Igor Sršen. S klupe ih je vodio Ivica Bačić.

Za sljedeću sezonu naši veterani najavljuju nastup na veteranskom prvenstvu HNS-a u velikom nogometu, a u veljači 2019. u Metkoviću će braniti naslov prvaka u dvoranskome nogometu.

preneseno s metkovic.hr

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
NEXTBIKE 300x250px
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije