Ostanimo u kontaktu
Hotel PRESIDENT 1200×200

KADETSKA REGIONALNA LIGA

Veliki uspjeh mladih šahista OŠ Stjepana Radića u regionalnoj ligi

Objavljeno prije

U Međugorju je proteklog tjedna odigrano posljednje, 7. kolo,  šahovske kadetske regionalne lige. Nastupilo je svih 8 ekipa što znači da se na jednom mjestu okupilo 40 mladih šahista iz šireg područja neretvanske doline i susjedne Bosne i Hercegovine. Najviše uspjeha imala je ekipa ŠK Ploče iz Ploča koja je ukupno ostvarila 6 pobjeda i jedan remi, druga je ekipa ŠK Brotnjo 1 iz Čitluka (BiH) s 6 pobjeda i jednim porazom.

Izvrsno treće mjesto osvojila ekipa OŠ Stjepana Radića iz Metkovića s 4 pobjede, 1 remijem i 2 poraza. Ekipa OŠ Don Mihovila  Pavlinovića  završila je natjecanje na osmom mjestu s 3 remija i 5 poraza. Ove dvije ekipe iz Metkovića  jedne su od najmlađih pa u budućnosti, u nastavku ovog natjecanja, možemo očekivati još bolje rezultate.

Za ekipu OŠ Stjepana Radića nastupili su Marin Kljusurić, Dominik Blaž Bakalar, Ante Filipović, Jakov Šiljeg  i Josip Jurić. Treba istaknuti i druge polaznike Škole šaha koji su nastupili kao dio ovoga tima, a to su: Mihael Borna Bjeliš, Ante i Jakov Crnjac, Lovro i Luka Matoković, Luka Gašić i Domagoj Bjeliš.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Rezultati posljednjeg 7. kola

OŠ Stjepana Radića Metković – ŠK Brotnjo 2.Čitluk (BiH) 5 ½ – 2 ½

ŠK Ploče, Ploče – ŠK Čapljina, Čapljina (BiH)   8 – 0

Brotnjo 1.Čitluk (BiH) -ŠK Široki Brijeg( BiH) 6 ½ – 1 ½

OŠ don Mihovila Pavlinovića – ŠK Zrinjski Mostar(BiH) 4- 4

Prve tri ekipe dobile su pehare, a Kraš kao glavni sponzor ove lige osigurao je prigodne nagrade za sve sudionike.

Čestitamo ekipa na izvrsnim plasmanima i želimo im daljnji uspjeh!

Izvor: Slavko Bakalar – OŠ Stjepana Radića

ŽENSKI RUKOMET

Djevojčice ŽRK Metković uspješne u Državnoj ligi U-14

Objavljeno prije

Djevojčice su u susretima 3.kruga Prve državne lige za djevojčice U-14, igranom u Metkoviću, ostvarile dvije sigurne pobjede.

Tijekom oba susreta pobjeda nije dolazila u pitanje, te je vidljivo da su iz susreta u susret sve uigranije i sigurnije.

Trenutno zauzimaju peto mjesto (16 ekipa) s tri pobjede i dva poraza, slijedeći susreti ih očekuju ponovo u Metkoviću, 16.1., protiv ŽARK Splita i Cetine.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

RK OPUZEN-ŽRK METKOVIĆ 11:24 (7:14)
ŽRK METKOVIĆ; Lana Sršen (GK), Nina Bonifačić 2, Sara Ćosić 1, Laura Grubišić 1, Laura Majić 7, Lana Ilić 2, Mirjana Ujdur, Matea Andreis 5, Laura Erceg (GK), Dora Galov, Mia Maričević 1, Lana Drinovac (GK), Marija Sardelić 3, Marta Gustin 1, Tina Vučićević 1, Iris Kozina.
Najbolja igračica; Nina Bonifačić

RA Jerkovac-RK Dalmatinka 17:24
RK Dalmatinka-RK Opuzen 31:16

ŽRK METKOVIĆ-RA JERKOVAC 21:12 (9:5)
ŽRK METKOVIĆ; Lana Sršen (GK), Nina Bonifačić, Sara Ćosić, Laura Grubišić, Laura Majić 8, Lana Ilić 1, Mirjana Ujdur, Matea Andreis 1, Laura Erceg (GK), Dora Galov, Mia Maričević 7, Lana Drinovac (GK), Marija Sardelić 2, Marta Gustin, Tina Vučićević 2, Iris Kozina.
Najbolja igračica; Laura Majić
Trener; Slavko Ujdur

ŽRK METKOVIĆ

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije