NOGOMET

Golijada Neretvana protiv Žrnova i poraz ONK Metkovića u Smokvici

Objavljeno 3. prosinca 2017. u kategorijama: News, Nogomet, Sport.

sport, nogomet, lopta, gol

1.ŽNL 13. kolo
NK Neretva – NK Žrnovo 7:0 (3:0)

U igri sa skromnom momčadi Žrnova, Neretva je ostvarila najveću pobjedu u jesenskom dijelu prvenstva.

Napadači domaćeg sastava bolje su se snalazili na za igru teškom terenu, a umjesto sedam, mogli su postići najmanje još toliko pogodaka.

Seriju je otvorio Dragan Brečić u 17. minuti za 1:0, slijedi još jedan njegov biser-pogodak za 2:0 u 25. minuti, a za miran odmor potrudio se svojim pogotkom Davor Šutalo u 30. minuti.

Poslije odmora iskusni Jerković nije propustio svoju priliku za 4:0 u 47. minuti, a tri minute kasnije Brečić je svojim trećim pogotkom opravdao epitet najboljeg igrača utakmice.

Kapetan Batinović u 70. minuti povećao je vodstvo Neretve na 6:0, a onda je 89. minuti mladi Goran Obradović zaključio listu strijelaca za konačnih 7:0.

Sastav Neretve: Mulać, Ćopo, Manenica, Kuran, Kaleb (od 46. Jerković), Šutalo (od 72. I.Marušić), Batinović, Prce (od 55. Obradović), Brečić (od 65. D.Marušić), Tomas, Marić. Trener: Goran Galov.

NK Jadran 1932 – ONK Metković 3:2

Nogometaši Metkovića poraženi su u Smokvici od domaćeg Jadrana rezultatom 3:2. Metković je prvi dio utakmice riješio u svoju korist jer se na odmor otišlo s 2:1 za Metković, a nakon vodstva gostiju od 2:0. U nastavku je Jadran poravnao, a u 86. minuti  dosuđeni kazneni udarac s 11 metara, Jadran je iskoristio i pretvorio u 3:2, odnosno u pobjedu za sva tri boda.

Pero  Jakić

Autoškola Narona, Upis – 640px
Autoškola Narona – 640px

Komentari