Ostanimo u kontaktu
MALIŠIĆ Full Banner 1200px

UMA METKOVIĆ

Večeras završnica Liga Kupa

Objavljeno prije

Foto: Facebook / U M A Metković

Foto: Facebook / U M A Metković

Večeras će se s početkom u 19 sati odigrati finale Liga Kupa UMA Metković, a sastat će se malonogometaši Vida i Mliništa.

Prošlogodišnji pobjednik MNK Vid pokušat će iznova pobjednički pokal, dok će MNK Mlinište pokušati ostvariti jedan od svojih najvećih uspjeha.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Do ulaska u finale Viđani su pobijedili UL Jerkova i Crni put Pekarstvo Metkovka , dok je Mlinište bilo bolje u sudarima s Potkrajem i Norinom.

Prije finalnog sraza upriličit će se susret između malonogometaša s lijeve i desne strane Metkovića. U svakom slučaju , prijatelji malog nogometa dobili imaju obilje razloga za doći i pogledati majstorije metkovskih malonogometnih veličina.

Pero Jakić

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Slatki blagdani Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije