Ostanimo u kontaktu
AKCIJA! Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

HRVATSKA MOŽE POBIJEDITI SRBIJU

Večeras u 20.30 sati igraju Hrvatska – Srbija

Objavljeno prije

Foto: Sanjin Strukić/Pixsell

Prvu utakmicu na EP u rukometu Hrvatska je izgubila u sudaru s Francuskom, što i nije neko posebno iznenađenje, a večeras će naši rukometaši u susretu sa Srbijom pokušati ostvariti uvjete za prolaz u drugi krug, odnosno pobijediti.

Protiv Francuza odabranici trenera Horvata pokazali su iznimnu borbenost i znanje, poboljšali su igru u obrani, uopće, bili su vrlo odgovorni unatoč brojnim izostancima igrača zbog COVID-a i drugih razloga. Posebno je velik problem ne igranje Duvnjaka i Cindrića, ali i svih ostalih. U najavama utakmice sa Srbijom svi naši stručnjaci ističu da možemo pobjede, i daju svoje naputke. Međutim, čini nam se da je liječnik reprezentacije u petak navečer dao najbolju dijagnozu rekavši da u našim redovima ima ozbiljnih problema te da se momčad bez bolesnih igrača nije niti mogla uigravati.

Ipak, u svim prognozama prevladava optimizam u pogledu konačnog ishoda jer nam je pobjeda protiv Srbije prijeko potrebna kako bismo osvojili drugo mjesto.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Puno se očekuje od mladog Lučina koji je bio vrlo dobar protiv Francuza, Šušnja je odigrao više nego dobro u obrani, a upravo će naša igra u obrani biti pod posebnim povećalom.

Večeras neće zaigrati jednom utakmicom kažnjeni Mandić, pa je Horvat pozvao Metkovca Marina Jelinića (Nexe), pozitivan na korona virus je i Šušnja , a laganije simptome ima Lovro Mihić.

Treba vjerovati i u naše iskusnije igrače, poput kapetana Čupića , tu je i pozvani Željko Musa, ali i u naše mlade snage među kojima je i Zvonimir Srna.

No i srpska reprezentacija ima svoje ciljeve pod vodstvom Španjolca Girone.

Vjerujemo stoga da će večeras „pola Hrvatske“ biti pred malim ekranima u očekivanju naše dobre igre, i naravno pobjede.

 

ULTIMATE SPORTS GYM

UGYM predstavlja novi grupni trening za djecu ‘Fit Teen’

Objavljeno prije

Rezultati sistematskih pregleda djece u osnovnim i srednjim školama iz godine u godinu pokazuju porast deformiteta kralježnice, prsnog koša i nepravilne posture. Razlog tomu je nekoliko različitih faktora ali ponajviše sjedilački način života i smanjena tjelesna aktivnost.

Zbog svega navedenog, UGYM vam predstavlja novi grupni trening za djecu od 11 do 15 godina pod nazivom Fit Teen. Riječ je o vježbama snage, fleksibilnosti i koordinacije pokreta koje za cilj imaju poboljšanje motoričkih sposobnosti djece i stjecanje navike za tjelesnom aktivnošću.

Program vodi naša Jelena Dragović, fizioterapeut s 19 godina iskustva u radu s djecom s neurološkim poteškoćama te adolescentima s progresivnim oboljenjima kralježnice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Pozivamo sve zainteresirane na uvodni sat koji će se održati 3.10.2022. u 19:15h uz obvezno prisustvo jednog roditelja.

Pridružite nam se na treningu i obećavamo dobrom druženju.

Ultimate Sports Gym

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije