Ostanimo u kontaktu

KARATE KLUB 'KNEZ DOMAGOJ'

Večer druženja s članovima, roditeljima i prijateljima kluba, pridružila se i Martina Manenica

Objavljeno prije

Sinoć je u prostorijama Karate kluba Knez Domagoj upriličena večer druženja s članovima, njihovim roditeljima i prijateljima kluba.

Tim povodom im se pridružila i njihova najpopularnija članica, voditeljica Trećeg elementa na HTV-u Martina Manenica. Martina je u ime kluba uručila priznanje gosp. Anti Mateljku za nesebičnu pomoć u radu kluba.

Večer je provedena u predbožićnom raspoloženju te je na radost svih, a posebno najmlađih okićena i božićna jelka. Treneri su čestitali Božić i novu godinu svim članovima, njihovim obiteljima i prijateljima. Tako je proslavljena veoma uspješna prošla godina.

Iz kluba najavljuju kako će na kraju polusezone biti organiziran i tradicionalni izlet i kupanje te dodjela priznanja zaslužnima koji ovom prilikom nisu nagrađeni, a ima ih puno.

FB ANKETA

Grb ONK Metkovića najljepši u Dalmaciji

Objavljeno prije

Autor

Foto/Video: Dalibor Čutura / Metković NEWS

U subotu su se na igralištu ONK Metkovića sastali domaći ONK Metković i Mračaj iz Runovića, a pobjeda je pripala domaćim nogometašima, 2:1.

Prvi pogodak za Metkovce polučio je nekadašnji igrač Hajduka Drago Gabrić koji je ovom prigodom pojačao Metković, i to u 48. minuti, dok je na 2:0 povisio Josip Mioč u 52. minuti.

Gosti iz Runovića smanjili su rezultat na 2:1.

Povod ovom susretu bio je izbor najljepšeg grba nogometnih amaterskih klubova u Dalmaciji za što su glasovali čitatelji fb stranice 3. HNL jug, njih više od 20 tisuća.

U izbor za najljepši klupski grb ušla su znakovlja 64 amaterska kluba, a u finalnom okršaju našli su se Metković i Mračaj. Za metkovski grb glasovalo je više od 6o posto čitatelja, što je ujedno značilo da je pobijedio grb ONK Metković.

Nakon utakmice domaća uprava i igrači priredili su zajedničko druženje s igračima i vodstvom Mračaja, te drugim gostima.

Inače je poznato da je prvenstvo u 1. Županijskoj nogometnoj ligi prekinuto te da je Metković ostao na trećem mjestu.

Odmah nakon dopuštenja sportašima da mogu trenirati, okupili su se igrači Metkovića i priređena je utakmica seniora i članova uprave.

Kako su seniori pri kraju susreta ostvarili pobjedu, uprava je ‘podnijela ostavku’, da bi ju na kraju povukla.

Dodijeljena su priznanja za protekli dio sezone, najboljem strijelcu kluba Josipu Plećašu (pet golova), i najboljem igraču Duji Batinoviću.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije