Ostanimo u kontaktu

11. MMT EUGEN ERJAUC

Vatrogasci Čapljina sretniji i spretniji od Vatrogasaca Metković

Objavljeno prije

11. Memorijalni malonogometni turnir Eugen Erjauc večeras na Orašini, u sklopu D skupine, upriličio je utakmicu između Vatrogasaca Metković i Vatrogasaca Čapljina.

Ovo utakmica je bila zanimljiva po svom međunarodnom karakteru, a u njoj su sretniji i spretniji bili Čapljinci, pobijedili su rezultatom 5:1.

Sutra je pauza, a u nedjelju igraju:

20:00 Cb Ri Z – Doko gradjenje
20:45 3M – Mnk Crni put Autoagent
21:30 UL Jerkovac – Carpe Diem
22:15 FC Roma – Vatrogasci Metković

RUKOMET

Sin slavnog Slavka, Ivan Goluža potpisao za Metković Mehaniku

Objavljeno prije

Ostalo je još svega 13 dana do početka priprema metkovskih prvotimaca. U klubu kao i posljednjih skoro godinu dana stalno se nešto radi, ovog puta živo je pred dolazak sina našeg najtrofejnijeg rukometaša. Naravno, riječ je o sinu našeg igrača, kapetana, olimpijca i izbornika Slavke Goluže.

Ivan je osamnastogodišnjak potekao iz RK Zagreba, kako voli reći na njegovom rukometnom putu neizbježan je Metković te smatra kako je upravo naš klub najbolji izbor u Hrvatskoj za mladog igrača.

– Prepoznao sam viziju kluba i odlučio da je to najbolja situacija za profiliranje mene kao igrača. Metković je klub u kojem se osjećam kao doma, što i jesam. Nadam se da ću opravdati očekivanja trenera i publike. Dolazim sa voljom i željom za napretkom i siguran sam da ću se boriti za svaku minutu. Posljednjih tjedana za vrijeme ljetne stanke sam u razgovorima sa trenerom i obzirom na dobru komunikaciju s njim ne mislim da se i u ekipi necu dobro snaći, – izjavio je Ivan.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl9 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije