Dvostruka proslava

Uz proslavu osnutka KK Metković, osnovan ogranak Udruge Zavjet

Karate klub Metković je proslavio 11 godina od osnivanja kluba, proslavu uveličala osnivačka skupština Udruge Zavjet, ogranka Metković.

Objavljeno 11. svibnja 2013. u kategorijama: Karate, Metković, News, Sport.

Jučer u poslijepodnevnim satima Karate klub Metković je proslavio 11 godina od osnivanja kluba. Tom prigodom proslavi su se pridružili brojni uzvanici, a ujedno je održana i osnivačka skupština Udruge Zavijet, ogranka Metković.

Inače Karate klub Metković i Karate klub Knez Domagoj Metković su sljedbenici  bivšeg Karate kluba Razvitak, koji je prestao djelovati tijekom 1991.g. kada su njegovi članovi pristupili tadašnjim postrojbama ZNG-e i MUP-a, od kojih su neki i dali život tijekom Domovinskog rata. Danas Karate klub Metković ima 104 člana koji treniraju u 4 sekcije, te prisustvuje svim važnim međunarodnim i državnim natjecanjima koji su predviđeni kalendarom natjecanja Hrvatskog karate saveza. Klub ima osvojenih preko 900 medalja. a najvrijednije su 7 državnih medalja (zlato, dva srebra i četiri bronce) i dva zlata, tri srebra  i pet bronci na Croopenima, Međunarodnim otvorenim Prvenstvima Hrvatske. Trenutno su dvije natjecateljice Maja Žderić i Gabi Dominiković  u užem krugu za odlazak na svjetsko kadetsko prvenstvo koje će se održati 2014.g.u Španjolskoj.

Poslušajte izjavu Denisa Žderica povodom proslave 11. godišnjice KK Metkovioć

Galerija

Kao partnera u proslavi Karate klub Metković je prihvatio kao braniteljsku, nestranačku i nevladinu Udrugu Zavjet koja je istog dana imala osnivačku skupštinu ogranka u Metkoviću. Tijekom proslave članovi karate kluba Metković su prikazali demonstraciju karatea svim uzvanicima, nakon čega je u organizaciji Udruge Zavjet i Karate kluba Metković za 120 uzvanika, novinara i djece upriličeno druženje uz roštilj i neretvanski brudet.

Poslušajte izjave I. Tripkovića i J. Vidovića povodom osnivanja metkovskog ogranka Udruge Zavjet

Udruga Zavijet Udruga Zavijet

Autoškola Narona, Upis – 640px
Autoškola Narona – 640px

Komentari