Ostanimo u kontaktu
AKCIJA! Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

TENISKI KLUB METKOVIĆ

Uspješno održan prvi ‘Tenis Fest Metković’

Objavljeno prije

Tenis Fest Metković 2017

Uspješno je odigran Tenis Fest Metković 2017, na kojem su pored članova domaćina TK Metković, nastupila i djeca iz TK Župa Dubrovačka, TK Ragusa, TK Međugorje i TK Orebić. Sudjelovalo je ukupno četrdesetero djece, podijeljeni u dvije jakosne skupine; veliki tenis i zeleni tenis (skraćeni teren i mekane loptice).

Turnir je osmišljen kao natjecanje djece koja su tek počela sa učenjem tenisa i koja se ne takmiče na turnirima, a pokazao je da idemo u pravom smjeru. Prikazano je puno lijepih mečeva, sklopljena su nova poznanstva, a što je najbitnije djeci je usađen motiv za daljnje treniranje i rad.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Vodstvo metkovskog kluba istaknulo je neka perspektivna imena. Luka Jurković, sa standardno dobrom igrom na ovakvim turnirima. Dvoje najmlađih članova, osmogodišnja Lea Svaguša i Marin Krešić, koji su odigrali jedan od ljepših mečeva. Karla Bakalar i Kleopatra Sušac (10 god.), koje igraju turnir velikog tenisa i uspješno se nose sa starijim dečkima. Također vrlo dobar tenis prikazan je i od strane naših gostiju.

Donosimo rezultate finalnih mečeva:

Veliki tenis finale: Luka Jurković – Leonardo Soldo 10/7
Utješni turnir: Toni Šimić – Lovre Vidović 7/4

Zeleni tenis finale: Martina Mijoč – Marino Krešić 10/5
Utješni turnir: Leonardo Bušić – Ivana Jelaš 7/3

Iz Teniskog kluba Metković se zahvaljuju svima na sudjelovanju!

Tenis Fest Metković 2017

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije