Ostanimo u kontaktu

OTVORENE PRIJAVE

Uskrsni malonogometni turnir Otrić Seoci 2019.

Objavljeno prije

Organizator turnira MNK Samo Lagano obavještava sve zainteresirane da su od danas počele prijave za Uskrsni malonogometni turnir Otrić Seoci 2019.

Prijave ekipa traju do 17. travnja (srijeda, 15 sati) dok se izvlačenje održava istog dana u 17 sati. Turnir počinje 18. travnja.

Sustav natjecanja je 4+1.

Kotizacija po ekipi iznosi 150 kn, a turnir se održava za godišta 2001. i mlađe.

Nagradni fond:

1. mjesto: 60% od kotizacija i pehar

2. mjesto: 40% od kotizacija i pehar

3. mjesto: pehar

Prijave se vrše na Facebook stranici MNK Samo Lagano ili u Instagram Direct.

 

 

ŽENSKI NOGOMET

Prvenstvo u 1. HNLŽ počet će ipak 14. lipnja

Objavljeno prije

Autor

Povjerenik za natjecanje Prve ženske nogometne lige, Tomislav Kuzman, poslao je klubovima obavijest da će se prvenstvo nogometašica ipak nastaviti 14. lipnja 2020.godine kako je i bilo odlučeno. To je obrazložio činjenicom da ne postoji konsenzus oko promjene nastavka natjecanja Prve HNLŽ, iako su neki klubovi promjene tražili, a među njima bio je ŽNK Neretva.

Još će se možda donijeti odluka o mogućem pomicanju sezone do 9. kolovoza kako bi se izbjeglo igranje radnim danom.

To ujedno znači da će ŽNK Neretva odigrati sve četiri preostale prvenstvene utakmice te da će nakon toga sudjelovati u doigravanju za prvaka (ako bude među prve četiri ekipe), ili u ligi za ostanak bude li nakon te četiri utakmice peta.

To je za Neretvu, ali i za druge klubove novi organizacijski izazov jer se ne radi o profesionalnom klubu kao što je slučaj u Prvoj HNL za muške, a osim toga koronakriza uvelike se odrazila i na financijske mogućnosti sponzora i sportskih asocijacija u gradu.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije