Ostanimo u kontaktu

OTVORENE PRIJAVE

Uskrsni malonogometni turnir Otrić Seoci 2019.

Objavljeno prije

Organizator turnira MNK Samo Lagano obavještava sve zainteresirane da su od danas počele prijave za Uskrsni malonogometni turnir Otrić Seoci 2019.

Prijave ekipa traju do 17. travnja (srijeda, 15 sati) dok se izvlačenje održava istog dana u 17 sati. Turnir počinje 18. travnja.

Sustav natjecanja je 4+1.

Kotizacija po ekipi iznosi 150 kn, a turnir se održava za godišta 2001. i mlađe.

Nagradni fond:

1. mjesto: 60% od kotizacija i pehar

2. mjesto: 40% od kotizacija i pehar

3. mjesto: pehar

Prijave se vrše na Facebook stranici MNK Samo Lagano ili u Instagram Direct.

 

 

KARATE KLUB METKOVIĆ U RIJECI I MOSTARU

Nera Grljušić zlatna, Duje Mihaljević brončani na karate turniru Mostar Open

Objavljeno prije

U subotu su natjecatelji Karate kluba Metković pod vodstvom trenera Denisa Žderića u Rijeci nastupili na Prvenstvu Države za kadetkinje, juniore i mlađe seniorke.

Kadetkinja Lucija Utovac nastupila je u kategoriji +54 kg gdje je imala 26 protivnica. U prvom kolu Lucija je u konačnom rezultatu 1:1 izgubila na prednost prvog boda protivnice, koja se potom nije plasirala u finale pa je Lucija izgubila pravo nastupa u repasažu.

Junior Petar Borovac nastupio je u kategoriji -76 kg, te isto kao i Lucija pri neriješenom rezultatu 2:2 izgubio na prednost prvog boda..

Nakon natjecanja natjecatelji su bodrili našu nogometnu reprezentaciju Hrvatske protiv Slovačke na Rujevici.

U nedjelju, 17. studenog nastupaju dvije juniorke KK Metković Iva Vučić i Lina Šutić na Prvenstvu Hrvatske za kadete, juniorke i mlađe seniore.

Također istog dana 16.11.2019 u Mostaru, BiH, na Mostar Openu nastupilo je još dvoje natjecatelja Karate kluba Metković u borbama, Nera Grljušić je pobjedama došla do finala i osvojila zlato, a Duje Mihaljević nakon izgubljene borbe 1:0 za ulazak u finale od aktualnog prvaka Balkana iz Crne Gore, nastupio naknadno u repasažu i osvojio broncu.

 

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije