Ostanimo u kontaktu

MALI NOGOMET

Uskoro počinju natjecanja u UMA Metković

Objavljeno prije

Poštovani članovi UMA Metković, prijatelji i simpatizeri malog nogometa imamo lijepe vijesti za sve vas, uskoro počinju natjecanja u UMA Metković, odnosno Prvenstvo i Kup Grada Metkovića!

Nakon pauze ove jeseni zbog rekonstrukcije Gradske sportske dvorane uskoro ćemo početi sa natjecanjima u UMA Metković, odnosno Prvenstvom i Kupom Grada Metkovića. Nakon pozivnog radnog sastanka u udruzi malonogometaša održanog 22.1.2020 svi klubovi/članovi su upoznati sa trenutnom situacijom koju smo uz pomoć grada, sportske zajednice i ONK Metkovića uspjeli na radost sviju nas uspješno riješiti. Svi odazvani klubovi su se pozitivno izjasnili u vezi održavanja natjecanja na novom umjetnom travnjaku tako da ćemo ovu sezonu premijerno održati u novim uvjetima. Naravno ovo je privremeno rješenje i svi s nestrpljenjem očekujemo povratak u dvoranu iduće sezone. Sastanak je održan u prostorijama ONK Metkovića tako da su se svi predstavnici mogli uvjeriti u kvalitetu umjetnog travnjaka koji je napravljen u idealnim dimenzijama i uvjetima.

Uprava UMA Metković će nakon pozivnog sastanka imati redovnu godišnju skupštinu 31.1.2020 u 19h u prostorijama ONK Metkovića.

Dnevni red:

  1. Utvrđivanje broja klubova za sezonu 2020.
  2. Financijsko izvješće
  3. Plan natjecanja/Raspored
  4. Pravilnik natjecanja
  5. Izbor 4 člana za Komisiju za natjecanje
  6. Razno…

Nakon jesenskog zatišja nadamo se da će ovog proljeća biti dobrog malog nogometa jer nam iz udruge najavljuju početak natjecanja 10.2.2020, kao i uvijek ponedjeljkom!

Uprava UMA METKOVIĆ

ŽENSKI NOGOMET

Visok poraz Neretve od Dinama u Zagrebu

Objavljeno prije

Autor

Unatoč određenoj dozi optimizma uoči puta u Zagreb na sraz s Dinamom, igračice Neretve nisu uspjele u svojim nakanama da pruže dobru igru ili možda prirede ugodno iznenađenje i osvoje jedan bod.

Za utakmicu spremnih bilo je samo 11 igračica koje su se dobro držale prvo poluvrijeme, ali su ipak u 45. minuti igračice Dinama u Maksimiru povele s 1:0.

U drugom dijelu pravi potop, odmah početkom nastavka Metkovke su primile i drugi pogodak, a onda su domaće poentirale kao na tekućoj traci, i postigle još pet golova za konačnih 7:0.

Imale su Neretvanke dvije do tri prigode, ali je čuvarica Dinamove mreže na vrijeme reagirala.

Osjetio se dakle manjak igračica, u nekim momentima možda i neiskustvo, a i vrućina je učinila svoje.

ŽNK Dinamo – ŽNK Neretva 7:0 (1:0)

Nakon poraza jedino se može čekati utakmica Lepoglava Agram, jer u slučaju da Lepoglava uzme bod Agramu Neretva će nastaviti natjecanje u Ligi za prvaka, a bude li slavio Agram, Neretvi predstoji Liga za ostanak u prvoligaškom društvu.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije