Ostanimo u kontaktu

MALI NOGOMET

Uskoro počinju natjecanja u UMA Metković

Objavljeno prije

Poštovani članovi UMA Metković, prijatelji i simpatizeri malog nogometa imamo lijepe vijesti za sve vas, uskoro počinju natjecanja u UMA Metković, odnosno Prvenstvo i Kup Grada Metkovića!

Nakon pauze ove jeseni zbog rekonstrukcije Gradske sportske dvorane uskoro ćemo početi sa natjecanjima u UMA Metković, odnosno Prvenstvom i Kupom Grada Metkovića. Nakon pozivnog radnog sastanka u udruzi malonogometaša održanog 22.1.2020 svi klubovi/članovi su upoznati sa trenutnom situacijom koju smo uz pomoć grada, sportske zajednice i ONK Metkovića uspjeli na radost sviju nas uspješno riješiti. Svi odazvani klubovi su se pozitivno izjasnili u vezi održavanja natjecanja na novom umjetnom travnjaku tako da ćemo ovu sezonu premijerno održati u novim uvjetima. Naravno ovo je privremeno rješenje i svi s nestrpljenjem očekujemo povratak u dvoranu iduće sezone. Sastanak je održan u prostorijama ONK Metkovića tako da su se svi predstavnici mogli uvjeriti u kvalitetu umjetnog travnjaka koji je napravljen u idealnim dimenzijama i uvjetima.

Uprava UMA Metković će nakon pozivnog sastanka imati redovnu godišnju skupštinu 31.1.2020 u 19h u prostorijama ONK Metkovića.

Dnevni red:

  1. Utvrđivanje broja klubova za sezonu 2020.
  2. Financijsko izvješće
  3. Plan natjecanja/Raspored
  4. Pravilnik natjecanja
  5. Izbor 4 člana za Komisiju za natjecanje
  6. Razno…

Nakon jesenskog zatišja nadamo se da će ovog proljeća biti dobrog malog nogometa jer nam iz udruge najavljuju početak natjecanja 10.2.2020, kao i uvijek ponedjeljkom!

Uprava UMA METKOVIĆ

HRVATSKI TIGAR

Umro legendarni borac Branko Cikatić

Njemački časopis Karate Budo Magazine 1989. dodijelio mu je nagradu Zlatna rukavica i proglasio ga najpopularnijim borcem na svijetu. Spomenimo kako su tom prilikom iza Hrvatskog tigra ostali velikani kao što su Jean-Claude van Damme i Chuck Norris

Objavljeno prije

Umro je Branko Cikatić (65), jedan od najvećih boraca u povijesti, legendarni ‘hrvatski tigar’.

Cikatić je prava legenda borilačkih sportova i osvajač mnogih europskih i svjetskih medalja u tajlandskom boksu i kik-boksu. Hrvatski borac pokorio je Aziju, a posebno popularan bio je u Japanu, gdje se često borio tijekom profesionalne karijere. Najviše će se pamtiti da je Hrvatski tigar bio prvi pobjednik turnira K-1 Grand Prix, koji je osvojio u Japanu 20. travnja 1993. godine.

Njemački časopis Karate Budo Magazine 1989. dodijelio mu je nagradu Zlatna rukavica i proglasio ga najpopularnijim borcem na svijetu. Spomenimo kako su tom prilikom iza Hrvatskog tigra ostali velikani kao što su Jean-Claude van Damme i Chuck Norris.

Od devedesetih je u Hrvatskoj trenirao mlade borce te je osnivač Hrvatskog saveza tajlandskog boksa. Cikatić je snimio i film ”Skyscraper” u kojem je glumio  s Anne Nicole Smith. Nije se dugo zadržao u glumačkim vodama jer znao je reći: “Takav život nije za mene.”

Legendarni ‘hrvatski tigar’ dugo se borio za život, a problemi su počeli u svibnju 2018. godine kada je završio u bolnici.

Sepsa, bolnička bakterija, plućna embolija, a zatim i Parkinsonova bolest, sve je to morao nositi sa sobom veliki hrvatski borac. Cikatić je član Kuće slave splitskog sporta.

Piše: Vecernji.hr

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama1 300×250
Grey&Pardino Pub Kviz 300px

Najčitanije