Ostanimo u kontaktu

JOŠ PAR DANA ZA PRIJAVE

Uskoro počinje 10. Memorijalni malonogometni turnir ‘Eugen Erjauc’

Objavljeno prije

U Metkoviću će se od 1. do 18.srpnja održati 10.Memorijalni malonogometni turnir ‘Eugen Erjauc’, u spomen na poginulog hrvatskog branitelja Eugena Erjauca (12.10.1967.-24.5.1992.).

Unatoč svim novonastalim stanjima i zdravstvenoj krizi, uporni organizatori odlučili su u spomen poginulog hrvatskog branitelja organizirati jubilarni turnir prema sustavu 3+1 na male golove, a svaka momčad može prijaviti po 8 igrača.

Muški sastavi trebaju uplatiti po 400 kuna, a ženske ekipe po 100 kuna.

Prijaviti se mogu svi do 29. lipnja 2020.godine, na mobitel: 099 673 83 55.

Izvlačenje skupina planirano je održati 29. lipnja u 21 sat, na igralištu ŠRC ‘Orašina’ Metković.

Za osvojeno prvo mjesto nagrada iznosi 5 tisuća kuna, a pobjednicima je namijenjen prijelazni pokal ‘Trofej sv. Ilija‘ u trajno vlasništvo i medalje.

Za drugo mjesto osigurat će se 2 tisuće, za treće 1000 kuna, a dodijelit će se i pokali i medalje za najboljeg igrača i strijelca te nagrada za fair play.

Treba naglasiti da je riječ o jedinom turniru u Dalmaciji na kojemu nastupaju i žene u svom dijelu turnira,a koje inače, na raznim turnirima nastupaju revijalno.

Naslov brani momčad Udruge lađara Jerkovac u muškoj konkurenciji, i Amigosi u ženskoj.

Na posljednja tri turnira u ženskoj konkurenciji nastupala je ekipa ‘Mirlović Zagora‘, a na svih devet turnira u muškoj konkurenciji nastupale se momčadi MNK Crni put, Udruga lađara Jerkovac, ‘3 M‘ i Orašina.

Organizatorima čestitke na upornosti i energiji kojima održavaju ovaj Spomen-turnir, ali i sponzorima koji im daju financijsku potporu.

ŽENSKI RUKOMET

Ilija Puljević Duka, pojačao stručni stožer ŽRK Metković

Objavljeno prije

Autor

Da sportska (rukometna) krv nije voda potvrdio je u petak navečer nekadašnji trener Mehanike i hrvatske reprezentacije, te još nekoliko klubova u inozemstvu, ali i sportski ambasador Hrvatske u nordijskim zemljama, Ilija Puljević Duka.

Iako nam je prije dvije-tri godine rekao da odlazi u sportsko-trenersku mirovinu, želja za transferom golemog rukometnog iskustva i sportskih uspjeha, bila je jača od blagodati sportske mirovine te se priključio stručnom stožeru ŽRK Metković, člana Druge lige.

On će uz već poznate trenere u klubu Jeru Alujevića i Antu Raiča, poučavati mlade rukometašice Metkovića, a kako će se točno zvati njegova uloga, odlučit će uprava.

Ilija Puljević Duka, ŽRK Metković

Puljević je u petak, prvo razgovarao, a potom na igralištu kod OŠ Stjepena Radića realizirao planirano gradivo s igračicama rođenim od 2002. do 2006. godine, i možemo vam reći da se „ni muha nije čula“. Tako je i izjavu za naš portal odgodio za neki drugi dan.

Predsjednik kluba Tomislav Komazin je bio konkretan:

– Nemao što tajiti, Puljević je pojačao naš stručni stožer i zbog toga mu hvala. Zar trebam naglašavati o kakvom se stručnjaku europskih razmjera radi. Naš teneljni cilj je da naša djeca žive sportski život, da vježbaju i uče, te da sutra kada završe osnovnu ili srednju školu nastave sa sportskim i svim drugim aktivnostima u nekoj drugoj sredini. Tim putem krenuli smo prije dvije godine, a rezultat nas ne zanima. Jedino nas zanima kvalitetan rad s našom djecom, a rezultati nam nisu primarni. Zbog pandemije nema turnira ni prijateljskih ogleda. Preostaje nam raditi prema projektima naših trenera i čekati otvaranje obnovljene sportske dvorane, – poručio je Komazin.

Zadovoljstvo dolaskom Ilije Puljevića u klub nije krio ni član uprave Siniša Bebić:

– Jedini ispravan put za naš klub je¸rad s mlađim uzrastima. Stoga nas veseli dolazak Ilije Puljevića koji u tom poslu ima golemo iskustvo, – rekao je Bebić.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije