Ostanimo u kontaktu
AKCIJA! Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

RK METKOVIĆ MEHANIKA

Upriličen božićni domjenak za polaznike rukometne škole

Objavljeno prije

U ponedjeljak je u restoranu Narenta održan božićni domjenak za polaznike naše rukometne škole RK Metković Mehanika.

U sklopu druženja uprava kluba održala je uvodni govor kako bi zahvalila djeci i roditeljima na zalaganju kroz ovu godinu i istaknula važnost odrastanja kroz sport.

– Iznimna nam je čast imati toliko brojnu rukometnu školu sa dugom tradicijom. Ponosni smo na našu djecu koja su najvažniji dio nas. Bez kvalitetnog rada u rukometnoj školi nema ni novih generacija uspješnih sportaša kao ni prijateljstava koja se tu grade, – javila je glasnogovornica kluba.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

ULTIMATE SPORTS GYM

UGYM predstavlja novi grupni trening za djecu ‘Fit Teen’

Objavljeno prije

Rezultati sistematskih pregleda djece u osnovnim i srednjim školama iz godine u godinu pokazuju porast deformiteta kralježnice, prsnog koša i nepravilne posture. Razlog tomu je nekoliko različitih faktora ali ponajviše sjedilački način života i smanjena tjelesna aktivnost.

Zbog svega navedenog, UGYM vam predstavlja novi grupni trening za djecu od 11 do 15 godina pod nazivom Fit Teen. Riječ je o vježbama snage, fleksibilnosti i koordinacije pokreta koje za cilj imaju poboljšanje motoričkih sposobnosti djece i stjecanje navike za tjelesnom aktivnošću.

Program vodi naša Jelena Dragović, fizioterapeut s 19 godina iskustva u radu s djecom s neurološkim poteškoćama te adolescentima s progresivnim oboljenjima kralježnice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Pozivamo sve zainteresirane na uvodni sat koji će se održati 3.10.2022. u 19:15h uz obvezno prisustvo jednog roditelja.

Pridružite nam se na treningu i obećavamo dobrom druženju.

Ultimate Sports Gym

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije