Ostanimo u kontaktu
MALIŠIĆ Full Banner 1200px

RK METKOVIĆ MEHANIKA

Upriličen božićni domjenak za polaznike rukometne škole

Objavljeno prije

U ponedjeljak je u restoranu Narenta održan božićni domjenak za polaznike naše rukometne škole RK Metković Mehanika.

U sklopu druženja uprava kluba održala je uvodni govor kako bi zahvalila djeci i roditeljima na zalaganju kroz ovu godinu i istaknula važnost odrastanja kroz sport.

– Iznimna nam je čast imati toliko brojnu rukometnu školu sa dugom tradicijom. Ponosni smo na našu djecu koja su najvažniji dio nas. Bez kvalitetnog rada u rukometnoj školi nema ni novih generacija uspješnih sportaša kao ni prijateljstava koja se tu grade, – javila je glasnogovornica kluba.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

ŽENSKI NOGOMET

ŽNK Neretva započela s pripremama za nastavak prvenstva

Objavljeno prije

Autor

U utorak, 18.siječnja trener ŽNK Neretva, Duško Mijoč okupio je 14 igračica, i one iskusnije i one mlađe na koje računa u nastavku prvoligaškog natjecanja.

Na „prozivci“ nije bilo iskusne i odlične igračice Marije Herceg (zbog posla), ali će se jedna od najboljih igračica u povijesti kluba uskoro staviti na raspolaganje klubu i koja će zaigrati u proljetnom dijelu prvenstvu.

Od najavljivanih novih imena u klupskom pogonu, sve radi očuvanja prvoligaškog statusa, za sada nema posebnih vijesti, osim vijesti da će klupske boje Neretve u nastavku prvenstva braniti i Jadranka Bogdanović (nekada Govorko), koja je bila članica U-17 hrvatske reprezentacije .

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nakon završetka školovanja vratila se u klub i vratarka Maja Ćelić.

O tomu hoće li biti još pojačanja za ŽNK Neretva u nastojanjima očuvanja statusa prvoligaša, doznavat ćemo tijekom prijelaznog roka koji je počeo u utorak.

Prema riječima trenera Mijoča, Neretva je dobila poziv za odigravanje prijateljske utakmice u Trebinju protiv Crvene Zvezde iz Beograda, dok je druga utakmica dogovorena s ŽNK Hajduk Split u kojemu igra nekoliko bivših igračica Neretve, 19. veljače, u Splitu.

S radom su započele i igračice Neretve mlađih uzrasta koje i u nastavku natjecanja očekuju pozitivne ishode na svim utakmicama.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Slatki blagdani Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije