Ostanimo u kontaktu

RUKOMET

Upis u rukometnu školu Jerkovac

Objavljeno prije

rk-jerkovac

S radom je započela zajednička Škola rukometa Jerkovac koja radi prema istom planu i programu za sve dječake i djevojčice od predškolskoga do srednjoškolskoga uzrasta.

Zainteresirani roditelji i učenici više informacija mogu dobiti na mob: 0989783214 Martina Nikolić, 0989920693 Ante Mateljak Čiča, putem SMS poruke, na facebook stranici kluba RK Jerkovac Metković ili ŽRK Jerkovac Metković i na e-mail:rkjerkovac2003@gmail.com.

Treninzi počinju u rujnu ponedjeljkom, srijedom i petkom u sportskoj dvorani OŠ don Mihovila Pavlinovića i vanjskom školskom terenu.

Dječaci rođeni 2000.godine  ove sezne se natječu u 1.HMKRL Jug u konkurenciji 16 klubova, a igra se na prostoru Dalmacije.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije