Ostanimo u kontaktu

METKOVIĆ MEHANIKA OSTAJE PRI VRHU LJESTVICE

Uoči ogleda s Karlovcem, trener Romić: ‘Mi smo sportaši koji žele pobjeđivati bez obzira na snagu naših takmaca’

Objavljeno prije

RK Metković Mehanika, Filip Romić

Nikada do sada nije bilo toliko neizvjesnosti o tomu koja će prvoligaška rukometna momčad na kraju polusezone osvojiti naslov prvaka i tako postati najozbiljnijim kandidatom za konačno osvajanje prvoga mjesta i plasirati se u premijer ligu.

Naime, trenutačno stanje na ljestvici izgleda ovako: Dubrovnik je prvi sa 17 bodova, slijede ga Karlovac i Ribola Kaštela sa po 14 bodova, a četvrto mjesto drži Metković Mehanika s 12 bodova.

Da je kojom srećom Metković kao gost pobijedio Ribolu, tada bi  naši rukometaši bili bolje plasirani i imali bi dva boda više.

Rasplet se svakako može očekivati  već u 10. kolu u kojemu se utakmice održavaju u subotu i u nedjelju.

Tako Dubrovnik dočekuje Ribolu Kaštela kojoj bi u slučaju da pobijedi odmakao pet bodova, a Metković Mehanika dočekuje momčad Karlovca (subota, 18 sati i 30 minuta).

Pobijede li Metkovci i oni će imati 14 bodova, a u posljednjem kolu Karlovac će na svom terenu igrati s Dubrovnikom dok će Metković u goste Kozali.

U svakom slučaju bit će zanimljivo u posljednja dva kola promatrati susrete za vodeće pozicije i konačan rasplet u jesenskom dijelu prvenstva.

Što se tiče susreta Metković Mehanika – Karlovac, očito je da će ta dva takmaca tražiti bodove za ostvarenje svojih ambicija. Težak poraz Metkovića u Kaštelima nije izazvao nikakvu uzbunu u redovima Metkovića, pa su se igrači preko tjedna pripremali prema planu za svoj novi ispit. Iako je bilo sezona kada su Karlovčani znali zagorčati život Metkovcima, uoči subotnjeg susreta skloniji smo prognozi da bi domaći rukometaši mogli u kvalitetnoj igri pobijediti. Bošković, Kozina, Cvitanović, Buntić, Bezer i ostali igrači Metkovića nisu preko noći zaboravili rukomet. Stoga su odlučni, uz golemo zalaganje, zaigrati na pobjedu i na rastanku s navijačima za ovaj dio sezone proslaviti osvajanje novih bodova.

Trener Filip Romić je decidiran:

– Karlovac je snažan takmac, ali mi igramo kod kuće gdje ćemo uz pomoć svojih navijača pružiti kvalitetan rukomet i nastojati pobijediti. Mi smo sportaši koji žele pobjeđivati bez obzira na snagu naših takmaca, – rekao je Romić.

Piše: Pero Jakić / Metković NEWS

ZIMSKE RADOSTI

U Metkoviću pada snijeg! /FOTO-VIDEO/

Objavljeno prije

Foto/Video: Dalibor Čutura / Metković NEWS

Prve pahulje snijega počele su padati u utorak, 8. siječnja, u večernjim satima na području Metkovića. Živa u termometru spustila se na 0°, a prve pahulje pojavile su se oko 19.30 sati.

Prognoza za večeras je najavila pad temperatura i snijeg, koji bi se ovoga puta moga zadržati malo duže.

2012., 2015. i evo 2019. godine u Metkoviću bi mogli uživati u zimskim radostima.

Pratite Metković NEWS, izvještavati ćemo Vas slikom i videom.

Metković 19,30 sati:

Centar Metkovića, 22,45 sati

Nastavi čitati

Najčitanije