Ostanimo u kontaktu

RUKOMETAŠI PORAŽENI U RIJECI

Unatoč porazu Metković Mehanika će jesenski dio prvenstva završiti na četvrtom mjestu

Objavljeno prije

RK Metkovic Mehanika, Filip Romić

Rukometaši Metković Mehanike vraćaju se iz Rijeke bez bodova. U posljednoj utakmici jesenskog dijela prvenstva porazila ih je Kozala, a konačni rezultat glasio je 30:26 (15:12).

Trener Filip Romić rekao je da je ključni uzrok poraza 18 tehničkih pogrešaka, bilo je previše izgubljenih lopti i drugih problema u igri. Na početku su domaći poveli s 4:0, a onda su gosti stigli do 6:5, pa su igrači Kozale opet imali inicijativu i rezultat na svojoj strani. U drugom dijelu, Metković se približio na 20:19 i 22:21, ali više od toga nije se moglo, jer je Kozala bila preciznija i raspoloženija za konkretnu igru.

Unatoč porazu Metković Mehanika će prema svemu sudeći zadržati četvrto mjesto na ljestvici.

Strijelci za Metković su bili: Buntić 7, Cvitanović i Kozina po 5, Koncul i Bezer po 3, Obšivač 2, i Jakić 1. Darijan Bošković upisao je 12, a Romić 6 obrana.

Piše: Pero Jakić / Metković NEWS

RUSKI GIGANT DOLAZI U SUSJEDSTVO

Gazprom preuzima četiri benzinske pumpe OKTAN

Objavljeno prije

Konkurencijsko vijeće Bosne i Hercegovine je zaprimilo prijavu koncentracije podnesenu od strane privrednog subjekta ‘G-Petrol d.o.o.’ Sarajevo (GAZPROM), koja se odnosi na preuzimanje četiri benzinske pumpe.

Riječ je o OKTAN benzinskim pumpama u Doljanima i Gabela Polju u čapljinskoj općini te Veljaci u općini Ljubuški i pumpi Grude u istoimenoj općini.

Predmetna koncentracija, prema podacima iz prijave, će imati učinak na relevantnom tržištu trgovine na malo motornim gorivima u specijaliziranim prodavnicama, na cijeloj teritoriji Bosne i Hercegovine.

‘G-Petrol’ je dio ruskog giganta Gazprom koji po vrijednosti među 10 firmi u svijetu a kao energetska kompanija je prva.

Najveci je proizvođač zemnog plina u svijetu, a većinski vlasnik je Ruska federacija.

.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije