Ostanimo u kontaktu

JOŠ DESETAK DANA DO POČETKA PRVENSTVA U 3.HNL JUG

Unatoč manjim problemima Neretva će spremna dočekati početak natjecanja

Objavljeno prije

Preostalo je desetak dana do početka prvenstva u 3.HNL jug, u kojemu će mnogi klubovi tražiti svoje mjesto među prva tri ili četiri na ljestvici.

Igrači Neretve i unatoč vrućini marljivo rade i izvršavaju sve zadaće svoga trenera Maria Svaguše. Nije lako ni njima ni njemu, ali se ne daju, žele se što bolje pripremiti za novo prvenstvo i prekinuti s tradicijom gole borbe za opstanak u tom stupnju natjecanja.

– Vježbamo na svom terenu dvaput na dan i s optimizmom čekamo početak. Naši igrači vrlo savjesno i odgovorno rade i vježbaju . U subotu imamo „generalku“ sa Slavenom na Grudi, malo ćemo se potom i odmoriti i osvježiti , a onda krećemo u Hrvace, na prvu utakmicu. Nažalost, u našim planovima malo nas je omela viroza kod nekih igrača, ali na sreću taj problem je iza nas. Žao mi je što s nama nije mladi Šime Erjauc koji je zadobio težu ozljedu koljena te ga čeka operativni zahvat, – rekao je trener Neretve, Svaguša.

Na raspolaganju  s juniorima ima 17 igrača, i svi dišu kao jedan, odnosno kao momčad. Velika je šteta što na startu prvenstva Neretvin stručni stožer ne može računati na kapetana Domagoja Kurana. Izvanredni Neretvin nogometaš osjeća problema u leđima zbog čega nije redovito trenirao. Njegova energija i znanje  na pripadajućoj poziciji dobro bi došla cijeloj momčadi. Vjerujemo da će se kapetan Neretve ubrzo vratiti.

BOĆARI PRVOLIGAŠA METKOVIĆA PRIPREMAJU SE ZA NOVO PRVENSTVO

Markica Dodig: ‘Pripremno razdoblje iskoristit ćemo na najbolji mogući način i spremni krenuti u utrku za bodovima’

Objavljeno prije

Autor

BK Metković je zahvaljujući vrlo dobrim rezultatima u minulom prvenstvu ostvario plasman u boćarsku Super ligu u sljedećoj sezoni koja počinje tek 23.listopada.

U svom Boćarskom domu odrađuju zahtjevne treninge kako bi već u ovoj fazi priprema dosegnuli određeni stupanj spremnosti uoči početka vrlo izazovnog prvenstva.

Nekadašnjeg svjetskog prvaka , reprezentativca, voditelja, trenera i igrača BK  Metković, Markicu Dodiga pitali smo kako teku pripreme i ima li igračkih promjena.

– Nitko iz kluba nije otišao niti nam je tko pristupio, a prijelazni rok je završio.

Vježbamo triput tjedno kako bismo ostvarili naš plan i kako bismo što spremniji dočekali početak novog natjecanja u višem stupnju.

Nadam se da ćemo pripremno razdoblje iskoristiti na najbolji mogući način i spremni krenuti u utrku za bodovima, – rekao je Dodig.

U Super boćarskoj ligi Hrvatske natjecat će se sljedeći klubovi :

Biston, Istra Poreč,  Pazin, Pula, Marinići, Metković, Otok, Sokol Orbico, Vargon i Zrinjevac.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S20 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije