Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

JOŠ DESETAK DANA DO POČETKA PRVENSTVA U 3.HNL JUG

Unatoč manjim problemima Neretva će spremna dočekati početak natjecanja

Objavljeno prije

Preostalo je desetak dana do početka prvenstva u 3.HNL jug, u kojemu će mnogi klubovi tražiti svoje mjesto među prva tri ili četiri na ljestvici.

Igrači Neretve i unatoč vrućini marljivo rade i izvršavaju sve zadaće svoga trenera Maria Svaguše. Nije lako ni njima ni njemu, ali se ne daju, žele se što bolje pripremiti za novo prvenstvo i prekinuti s tradicijom gole borbe za opstanak u tom stupnju natjecanja.

– Vježbamo na svom terenu dvaput na dan i s optimizmom čekamo početak. Naši igrači vrlo savjesno i odgovorno rade i vježbaju . U subotu imamo „generalku“ sa Slavenom na Grudi, malo ćemo se potom i odmoriti i osvježiti , a onda krećemo u Hrvace, na prvu utakmicu. Nažalost, u našim planovima malo nas je omela viroza kod nekih igrača, ali na sreću taj problem je iza nas. Žao mi je što s nama nije mladi Šime Erjauc koji je zadobio težu ozljedu koljena te ga čeka operativni zahvat, – rekao je trener Neretve, Svaguša.

Na raspolaganju  s juniorima ima 17 igrača, i svi dišu kao jedan, odnosno kao momčad. Velika je šteta što na startu prvenstva Neretvin stručni stožer ne može računati na kapetana Domagoja Kurana. Izvanredni Neretvin nogometaš osjeća problema u leđima zbog čega nije redovito trenirao. Njegova energija i znanje  na pripadajućoj poziciji dobro bi došla cijeloj momčadi. Vjerujemo da će se kapetan Neretve ubrzo vratiti.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

ŠKOLA BICIKLIZMA ZA DJECU I ODRASLE

Biciklistički Klub Metković počinje s upisom novih članova

Objavljeno prije

Biciklistički Klub Metković započinje s upisom novih članova te poziva sve sve zaljubljenike vožnje biciklom i boravka u prirodi da im se pridruže.

– Ove godine pod nazivom ‘Škola biciklizma‘ pozivamo sve ljubitelje vožnje biciklom i boravka u prirodi da nam se pridruže. Pripremili smo za svakoga po nešto, od rekreativnih vožnji, druženja, izleta do treninga i odlazaka na natjecanja.

Kao i dosadašnjih godina posebni naglasak stavljamo na  djecu  i njihov razvoj, tako da smo u suradnji s drugim Klubovima i iskusnim trenerima pripremili razne motoričke i razvojne treninge, biciklističke treninge, interaktivne radionice. Uz igru i zabavu im želimo približiti biciklizam kao sport, te zdrav način življenja i odrastanja. Dobna granica za upis djece je 2018.g. i stariji
Naravno nismo zaboravili ni one starije koje očekuje puno druženja, zanimljivih rekreativnih i natjecateljskih događaja. Jednostavno ako volite uživati u prirodi na dva kotača Biciklistički Klub Metković je idealan za vas.

Kao član Biciklistički Klub Metković očekuje vas dosta povlastica. Besplatni servisi vaših bicikla, popusti kod kupnje bicikla, opreme i dijelova su samo od nekih.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Ako želite biti dio naše male obitelji slobodno nas za više informacija kontaktirajte putem naše FB stranice ili na  mob. 099 825 6646

Možda jesmo mali Klub, ali želimo raditi velike stvari. Krenite s nama u avanturu na 2 kotača, – pozivaju iz BK Metković.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Krafne 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije