Ostanimo u kontaktu

ODRŽANA 32. NERETVANSKA REGATA

Unatoč kiši veslalo preko 300 mladih veslača i veslačica

Objavljeno prije

Foto: Iva Svaguša

Danas je u Metkoviću održana 32. Neretvanska regata. Unatoč kiši, Neretvom je veslalo preko 300 mladih veslača i veslačica u kadetskoj i juniorskoj kategoriji.

Nastupilo je 13 klubova iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine. Ukupni pobjednik regate je Veslački klub Neretvanski gusar iz Metkovića, a regata se vodila kao 3. mini kup Veslačkog saveza Dalmacije.

U kategoriji kadet A pobjedu je odnio klub Neretvanski gusar, dok su u kategoriji kadeti B pobjedu dijelili s Veslačkim klubom Marina iz Kaštela.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

U juniorskoj kategoriji A pobjedu je odnio klub Ošjak iz Vela Luke, a u karegoriji juniori B, Biokovo iz Makarske.

Za Neretvanski gusar zlata su osvojili- Reina Bebić, Roko Mijić i Marin Plećaš u skifu. Josip Volarević, Ivan Bebić, Frane Vugdelija i Antun Vugdelija odnijeli su pobjedu u četvercu, dok su u dublu najbolji bili Nikola Mijić i Antun Vugdelija, kao i Matej i Gabriel Šiljeg.

Srebrni u skifu su bili Anja Pokrajac i Nikola Mijić, u četvercu su drugo mjesto osvojili Frane Vugdelija, Marko Brozović, Josip Volarević i Krešimir Čuljak, a kormilar je bio Ivan Bebić.  Andrea Bunoza, Lara Volarević, Lana Bajo i Laura Bebić osvojile su srebro u četvercu s kormilarkom Anjom Pokrajac.

Brončani u skifu bili su Toni Milan, Ivan Bebić i Jakov Petrov, a u dublu Noa Bebić, Marin Plećaš, kao i Gabrijel Primorac i Luka Bebić.

U redovima Neretvanskog gusara na regati su nastupili još Anja Žderić, Ivan Obrvan, Roko Ćelić i Josip Jurić u skifu. Tonći Zvonić i Anton Rendulić nastupali su u dublu, a Mateo Jakić, Leo Musulin, Josip Vidović i Josip Marušić veslali su u četvercu.

PORAZ RUKOMETAŠICA

Rukometašice Metkovića bez bodova na svom terenu

Objavljeno prije

Autor

Nakon čiste pobjede u susretu s RK Hoteli Makarska, u trećem kolu prvenstva 2.HRLŽ jug, rukometašice Metkovića na svom terenu su izgubile u susretu s ŽARK Split rezultatom  23:28 (11:16).

Gošće su stekle prednost od 0:2,  domaće su poravnale na 2:2, i još nekoliko puta na 3:3, 6:6, i 7:7, da bi Splićanke do 18 minute imale prednost od tri gola (8:11).

Metkovke su se približile na 10:11 u nastavku, međutim, poslije toga igračice Splita u potpunosti su preuzeli kontrolu i u igri i u rezultatu. Povećavale su vodstvo do 11:19 (35), pa i do devet razlike, da bi na kraju uporne domaće igračice ipak smanjile razliku na -5, odnosno za konačan rezultat 23:28.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Strijelci za Metković bile su: Sušak 8, Šiljeg 7, Obradović i Kozina po 2, Srna, Družijanić, Jarak i Vatović po 1.

Za ŽARK Split : Jerković 7, Galić 6, Arar i Ćukutić po 5, itd.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije