Ostanimo u kontaktu
JURA SHOP – AKCIJA Vikend

POPRAVITI DRŽANJE I FLEKSIBILNOST VAŠEG TIJELA

Ultimate Sports Body Club počinje s programom Pilatesa by Jelena Dragović

Objavljeno prije

Ultimate Sports Body Club počinje s programom Pilatesa koji će voditi fizioterapeutkinja Jelena Dragović. Na koordinaciji vašeg tijela, fleksibilnosti i držanju možete poraditi svakog ponedjeljka i srijede od 18 sati.

Prijaviti se možete na broj tel. 020 385 683, broj korisnika je ograničen.

Pilates je jedinstvena metoda koju je razvio Joseph Pilates 1920-tih. Satovi pilatesa su namjenjeni svima. Povećavaju snagu, fleksibilnost, razvijaju duge, vretenaste mišiće i jak powerhouse (centar tijela), a sve u svrhu izvedbe učinkovitog pokreta praćenog dahom.

Jelena Dragović je prvostupnik fizioterapije sa osamnaest godina iskustva, licencirani joga učitelj Prana Vinyasa Flow Yoge ® i Pilates učitelj. Posljednjih devet godina vlasnik je Privatne prakse za fizioterapiju, specijalizirane u radu s djecom sa neurološkim poteškoćama i progresivnim oboljenjima kralježnice.

Jelena također ima šesnaest godina iskustva u vođenju različitih grupnih programa za vježbanje. Svoje znanje produbljuje educirajući se na raznim radionicama u Hrvatskoj i u svijetu. Njezin cilj kao učitelja je pomoći i biti podrška polaznicima kako bi kroz predanost vježbanju uživali u vlastitom putu prema osobnom razvoju i transformaciji.

OČEKIVANI NASTAVAK PRVENSTVA ZA 4 TJEDNA

RK Metković Mehanika: još je dugo do nastavka prvenstva

Objavljeno prije

Autor

Rukometaši Metković Mehanike marljivo vježbaju u svojoj dvorani i pripremaju se za nastavak prvenstva. Od prekida natjecanja zbog epidemije korona virusa prošla se tek dva tjedna, a do najavljenog ili mogućeg nastavka ostala su još četiri tjedna odnosno pet prvenstvenih utakmica.

Posve je jasno da ni trenerima ni igračima nije nimalo lako tempirati pripreme s obzirom na to da se radi o duljem prekidu, ali iz te kože ne može se, pa svi, kako doznajemo uredno obavljaju svoje zadaće.

U momčadi nema nikakvih promjena, svi igrači rade, vježbaju i nastoje zadržati kontinuitet u svim aktivnostima.

I naši rukometaši, uostalom kao i mnogi drugi, unatoč nemogućnosti igranja dokazuju da vole sport kojim se bave i klub čije boje brane, a sve u nadi da će opaki virus nestati s lica zemlje.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl6 Bakin kruh 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije