Ostanimo u kontaktu

ZLATO DOMAĆIM MOMCIMA

UL Jerkovac Salon Dalmata osvojila 25. izdanje BMT Metković 2017.

Objavljeno prije

Božićni malonogometni turnir 2017. 16

Na ovogodišnjem BMT Metković 2017., nastupile su 54 momčadi koje su se natjecale za pokale i primavljive novčane nagrade. Malonogometaši iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine trudili su se pokazati svoja najbolja nogometna umijeća, a među njima bilo je nekoliko istaknutih malonogometnih majstora poput Duška Martinca, Saše Subotića, Ante Marinovića, i onih koji su još aktivni u velikom nogometu poput Ante Batinovića, Duje Medaka i mnogih drugih.

U seniorskoj konkurenciji slavili su igrači UL Jerkovac Salon Dalmata, koji su u završnom ogledu s 6:2 pobijedili momčad Mabo Široki Brijeg.

Pred prepunim gledalištem i svesrdno navijanje, Jerkovac je zarana stekao prednost od 4:0, a u drugom su dijelu Širokobriježani s dva pogotka smanjili vodstvo odličnih Jerkovčana. To nije umanjilo intenzitet igre i zalaganja momčadi trenera Tomislava Miletića, koja je u nastavku postigla još dva gola i zasluženo slavila. Inače, golove za pobjednika polučili su Duje Medak (2), Duško Martinac, Valerije Jurić, Saša Subotić i Josip Božinović po jedan, dok su strijelci za Širokobriježane bili Ivan Vukoja i Ante Crnjac.

Evo i sastava UL Jerkovac: Rašić, Marković, Božinović, Jurić, Ereš, Subotić, Martinac, Bebić, Medak i Batinović.

U konkurenciji veterana u finalu, najviše uspjeha imali su članovi Restorana Lopoč, koji su s 4:1 pobijedili CB Carpe diem, pogocima Boškovića (2), te Koića i Obada, dok je za poražene pogodio Goran Galov.

Sastav pobjednika: Kužić, Dominiković, Obad, Dodig, Luburić, Sesar, Koić, Bošković, Sokol i Raspudić.

U juniorskoj konkurenciji slavili su igrači Žrljevo Neum Motel More. Oni su u završnom ogledu s momčadi Domaći vrcani The Best caffe, nakon penala, sa 6:5 ostvarili pobjedu .

Evo i sastava: Katić, Jurković, Menalo, Ležanić, Tripković, Krešić, Bošković, Marić, Savić, Kordić i Božić.

U utakmicama za treće mjesto nakon isključenja Vrgorke, pokal je pripao CB Ćakula, u juniorskoj treće mjesto pripalo je CB Antika iz Dubrovnika jer momčad Bellami CB Grude nije doputovala.

U seniorskoj konkurenciji treće mjesto pripalo je CB Carpe diem koji je s 4:2 savladao CB Jerry iz Opuzena.

Na završetku turnira dodijeljena su i priznanja najboljima, kako slijedi :

Najbolji vratari: Miro Kužić (veterani), Antonio Katić (juniori) i Dejan Rašić (seniori).

Najbolji strijelci: Goran Dodig (veterani), Mirko Marić (juniori) i Ante Sršen ( seniori).

Najbolji igrači: Goran Bošković (veterani), Maeto Božić (juniori) i Duje Medak (seniori).

Pero Jakić

FOTOGALERIJA

Nedjeljna idila na Ušću

Objavljeno prije

Mnoštvo ljudi, idilične prizore i ovoliku razina zena koja se rijetko viđa, jučer je na Ušću ovjekovječio Nikša Margeta u svome albumu “Sunday”. Fotografije dijelimo s vama, jer smo uvjereni da ovolika razina opuštenosti mora djelovati na vas i uljepšati vam ponedjeljak.

Nastavi čitati
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije