ZLATO DOMAĆIM MOMCIMA

UL Jerkovac Salon Dalmata osvojila 25. izdanje BMT Metković 2017.

Objavljeno 31. prosinca 2017. u kategorijama: Foto Galerija, Metković, News, Sport.

Božićni malonogometni turnir 2017. 16

Galerija

Na ovogodišnjem BMT Metković 2017., nastupile su 54 momčadi koje su se natjecale za pokale i primavljive novčane nagrade. Malonogometaši iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine trudili su se pokazati svoja najbolja nogometna umijeća, a među njima bilo je nekoliko istaknutih malonogometnih majstora poput Duška Martinca, Saše Subotića, Ante Marinovića, i onih koji su još aktivni u velikom nogometu poput Ante Batinovića, Duje Medaka i mnogih drugih.

U seniorskoj konkurenciji slavili su igrači UL Jerkovac Salon Dalmata, koji su u završnom ogledu s 6:2 pobijedili momčad Mabo Široki Brijeg.

Pred prepunim gledalištem i svesrdno navijanje, Jerkovac je zarana stekao prednost od 4:0, a u drugom su dijelu Širokobriježani s dva pogotka smanjili vodstvo odličnih Jerkovčana. To nije umanjilo intenzitet igre i zalaganja momčadi trenera Tomislava Miletića, koja je u nastavku postigla još dva gola i zasluženo slavila. Inače, golove za pobjednika polučili su Duje Medak (2), Duško Martinac, Valerije Jurić, Saša Subotić i Josip Božinović po jedan, dok su strijelci za Širokobriježane bili Ivan Vukoja i Ante Crnjac.

Evo i sastava UL Jerkovac: Rašić, Marković, Božinović, Jurić, Ereš, Subotić, Martinac, Bebić, Medak i Batinović.

U konkurenciji veterana u finalu, najviše uspjeha imali su članovi Restorana Lopoč, koji su s 4:1 pobijedili CB Carpe diem, pogocima Boškovića (2), te Koića i Obada, dok je za poražene pogodio Goran Galov.

Sastav pobjednika: Kužić, Dominiković, Obad, Dodig, Luburić, Sesar, Koić, Bošković, Sokol i Raspudić.

U juniorskoj konkurenciji slavili su igrači Žrljevo Neum Motel More. Oni su u završnom ogledu s momčadi Domaći vrcani The Best caffe, nakon penala, sa 6:5 ostvarili pobjedu .

Evo i sastava: Katić, Jurković, Menalo, Ležanić, Tripković, Krešić, Bošković, Marić, Savić, Kordić i Božić.

U utakmicama za treće mjesto nakon isključenja Vrgorke, pokal je pripao CB Ćakula, u juniorskoj treće mjesto pripalo je CB Antika iz Dubrovnika jer momčad Bellami CB Grude nije doputovala.

U seniorskoj konkurenciji treće mjesto pripalo je CB Carpe diem koji je s 4:2 savladao CB Jerry iz Opuzena.

Na završetku turnira dodijeljena su i priznanja najboljima, kako slijedi :

Najbolji vratari: Miro Kužić (veterani), Antonio Katić (juniori) i Dejan Rašić (seniori).

Najbolji strijelci: Goran Dodig (veterani), Mirko Marić (juniori) i Ante Sršen ( seniori).

Najbolji igrači: Goran Bošković (veterani), Maeto Božić (juniori) i Duje Medak (seniori).

Pero Jakić

Autoškola Narona, Upis – 640px
Autoškola Narona – 640px

Komentari