Ostanimo u kontaktu

ZAVRŠNA RIJEČ

Ukinuta kazna od minute dodatka na slijedećem Maratonu lađa

Objavljeno prije

Odluka Žalbenog vijeća Udruge lađara Neretve koja se odnosila na sankciju od jedne minute dodatka kažnjenim ekipama na slijedećem maratonu podigla je veliku polemiku, kako u javnosti tako i među lađarima. Tako se sinoć, ne čekajući da prođe Noć prvaka kako je bilo zakazano, hitno sastao Nadzorni odbor kako bi ustvrdio činjenično stanje.

Nakon detaljnog razmatranja Nadzorni odbor Udruge lađara Neretve jednoglasno je donio odluku koja ukratko glasi: Žalbeno vijeće nije nadležno da donosi sankcije koje bi se trebale primijeniti na slijedećem, 17. Maratonu lađa, tako se sankcija od jedne minute dodatka kažnjenim ekipama s ovogodišnjeg Maratona, a koja se trebala primijeniti na slijedećem, ukida.

U nastavku priopćenja Udruge lađara Neretve stoji kako Nadzorni odbor nije tijelo koje je razmatralo podnesene prijave, stoga ne može utjecati na odluke i sankcije Žalbenog vijeća koje su se odnosile na ovogodišnji, 16. Maraton lađa.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Mrvice 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije