Ostanimo u kontaktu

METKOVKE BOLJE OD MAKARANKI

U zaostaloj prvenstvenoj utakmici ŽRK Metković pobijedio Hotele Makarska

Objavljeno prije

Rukometašice Metkovića na svom su terenu u zaostaloj prvenstvenoj utakmici pobijedile ekipu Hoteli Jadran iz Makarske, s 31:28 (15:9).

Već na početku Metkovke su se odvojile na 5:1, i 8:3, Makarke su stigle na četiri pogotka zaostatka a onda kreću novi juriši domaćih koji su doveli i do novog povećanja rezultata na 14:8 i za odmor, 15:9.

U nastavku su igračice trenera Nedjeljka Dominikovića pokazale što znaju i došle do rezultata 25:16, goše su se opet malo približile, ali od konačnog poraza od tri razlike, ništa nisu mogle učiniti.

ŽRK Metković: Vladimir, Taslak, Gustin 9, Obšivač 5, Magzan 4, Galov 1, Vidović, Grmoja 2, Srna 1, Dropuljić 1, Bule 1, Prnjić, Šiljeg 1, Crnčević 6, Marinković.

Trener: Nedjeljko Dominiković.

Najbolji strijelci u redovima Makarki bile su Selak i Juričić sa po 8 pogodaka.

POČETAK SPORTSKE SURADNJE

Ultimate sports sponzor Karlu Čoviću, perspektivnom nogometnom vrataru

Objavljeno prije

Ultimate sports Body club potpisao je ugovor o sponzorstvu s mladim perspektivnim nogometnim vratarom Karlom Čovićem iz Opuzena. Ponikao u Neretvi, ovaj mladi vratar sa svojih 17 godina već je visok 190 cm, a kako mu ugovor s Hajdukom ističe koncem srpnja 2021. pred njim su brojne mogućnosti.

Kao dijete prve korake Čović je napravio u opuzenskom Neretvancu odakle na poziv prelazi u NK Neretvu. U Neretvi se zadržava dvije godine gdje su ga u međusobnim susretima uočili iz splitkog Hajduka i pozvali da brani za splitske ‘bile’, s kojima potpisuje trogodišnji pa nakon toga dvogodišnji ugovor. Također u međuvremenu svoju kvalitetu Karlo je dokazivao i u nastupima za hrvatsku reprezentaciju U14 i U16 te na posudbama u NK Solin i NK Šibenik.

Iz neslužbenih izvora doznajemo da su za njega zainteresirani neki klubovi iz Njemačke dok se u prošloj sezoni za njega zanimao također prvoligaš iz Španjolske, što je njemačke partnere Ultimate sports Gym-a navelo na potpisivanje sponzorskog ugovora.

Drago nam je da je dolina Neretve iznjedrila još jednog vrhunskog sportaša, jer po svemu sudeći pred 17-godišnjim Karlom Čovićem je blistava sportska karijera.

Karlo Čović, vratar

Nastavi čitati
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije