Ostanimo u kontaktu

POBJEDA METKOVIĆ NA GOSTOVANJU

U vrlo dobrom nastupu ONK Metković nosi bodove iz Orebića

Objavljeno prije

Nogometaši Metkovića uspjeli su pobijediti momčad Orebića u Orebiću, takmaca koji je uvijek pri vrhu ljestvice i u kiojemu igraju vrlo kvalitetni igrači.

Gol odluike polučio je Tonći Jerković u 91. minuti utakmice nakon ubačaja Dragana Brečića, inače najboljeg igrača utakmice.

Brečić je, baš onako kako se od njega očekuje, povezivao redove Metkovića, sprječavao prodore Orebića, i svojim udarcima ozbiljno prijetio domaćinu. Međutim, svi njegovi suigrači bili su na visini zadaća, igrali su borbeno i kvalitetno te su bili posve ravnopravni domaćinu, a u jednom dijelu susreta i terenski premoćniji. Vratar Metkovića Marijo Batinović u nekoliko je navrata bravurozno interevenirao kako bi svoju mrežu sačuvao netaknutom.

Orebićani su kao i obično nastojali doći do pobjede, prikazali su dobar nogomet, ali je Metković ovom prigodom bio bolji.

POSLJEDICE PANDEMIJE

Prekinuto natjecanje i u Prvoj boćarskoj ligi

Objavljeno prije

Autor

Nakon donošenja novih epidemioloških mjera prije nekoliko dana a koje se odnose na razna okupljanja pa tako i na sportska, uslijedile su odluke sportskih saveza u našoj zemlji o prekidu natjecanja u određenim rangovima, osim natjecanja vrhunskih sportaša I. II. i III. kategorije u individualnim sportovima, za klubove koji se natječu u prvom i drugom rangu natjecanja u seniorskoj konkurenciji.

Kako je ta odluka uključivala nastavak natjecanja samo u najvišem rangu u seniorskoj konkurenciji u ekipnim sportovima smatralo se da i boćarski prvoligaši imaju to pravo.

Stoga su prošloga vikenda odigrali utakmice 5. kola Prve boćarske lige.

Međutim, stiglo je novo tumačenje Ministarstva turizma i sporta prema kojemu je boćanje pojedinačni sport pa je Izvršni odbor HBS-a odlučio prekinuti (obustaviti) sva natjecanja u svojoj nadležnosti. Ukoliko epidemiološka situacija bude povoljnija prvenstvo prvoligaša u boćanju moglo bi se nastaviti tek 15.siječnja 2021.godine.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama14 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije