Ostanimo u kontaktu

NERETVA NA NOVOM ISPITU

U Vodicama se kroji sudbina Neretve

Objavljeno prije

Prijatelji nogometa u Metkoviću svakodnevno razgovaraju o izgledima Neretve da u Trećoj nogometnoj ligi osigura opstanak, s obzirom na to da je starosjedilac u tom stupnju natjecanja te da je nekada bila i prvoligaš.

Mnogi misle da je ta misija moguća prije svega zbog sve bolje igre cijele momčadi i upornog rada trenera Borovca.

Jest, Neretva je doživjela na samom startu dva poraza od po 2:1, a onda je u dobroj igri pobijedila s 2:0 momčad Uranie, dok je Opuzenu u Kup natjecanju eleminirala Neretvanca.

Po završetku utakmice Vodice – Neretva u subotu u Vodicama, puno toga bit će jasnije.

Naime, Vodice su pri dnu ljestvice ali imaju osam bodova više od Neretve. Igrale su Vodice u prošlom kolu nedlučeno u Sinju s vodećim Junakom.

U izravnom sudaru s tom momčadi Neretva mora tražiti pobjedu i približiti se na pet bodova zaostatka, a onda u sljedeća dva kola kod kuće u susretima s Junakom i Kamenom pokušati još više umanjiti razliku ili čak preskočiti Vodice.

Momčad Neretve, to je jasno igra pod posebnim pritiskom jer je svaka utakmica kvalifikacijska i odlučujuća. S druge strane Kuran, Sršen, Medić, Ajkunić, Glibo, Raguž i ostali imaju dosta utakmica u nogama,pa i iskustvo igranja pod pritiskom.

U jedno smo sigurni, Neretvini igrači neće se predati ni u Vodicama niti u bilo kojem drugom susretu. Jedino takav pristup jamči vraćanje nade i mogućnost napuštanja posljednjeg mjesta.

Podsjetimo, vodeći je Junak s 35 bodova, drugi Split ima 33 boda, a od županijskih ligaša najbolju poziciju ima Jadran Lp na trećem mjestu s 29 bodova, koliko ima i GOŠK Dubrovnik. Neretvanac je na 12.mjestu s 22 boda, a Zmaj na 15.mjestu s 18 bodova.

U sljedećem kolu sastaju se još: Neretvanac – Primorac (B) i Jadran LP – Hrvace.

IGRA U VEČERNJEM TERMINU POD REFLEKTORIMA

Otvorene prijave za noćni malonogometni turnir ‘Klada’

Objavljeno prije

Otvorene su prijave za noćni malonogometni turnir ‘Klada’ koji se igra na igralištu sv. Frnje Asiškog na Kladi pod reflektorima.

Prijave su otvorene do 14. srpnja kada je i izvlačenje skupina. Igra se 4 +1, sa maksimalno 10 igrača po ekipi, godišta 2000. pa nadalje. Kotizacija iznosi 300 kuna.

Prijaviti se možete na brojeve mobitela: 095 5532 992 i 095 5076 757 te na profile:
Facebook: Malonogometni turnir ‘Klada’; Instagram: @malonogometniturnirklada,

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije