BOĆARSKI KLUB METKOVIĆ

U subotu, u susretu s Primoštenom, nastavak prvenstva u 2. Boćarskoj ligi

Objavljeno 19. siječnja 2018. u kategorijama: Boćanje, Metković, News, Sport.

bocanjeU subotu, 20. siječnja nastavit će se natjecanje boćara u 2. Boćarskoj ligi Jug, susretima posljednjeg jesenskog kola. Tako će se u Boćarskom domu u Metkoviću s početkom u 15 sati sastati BK Metković i drugoplasirani Primošten.

Vodeća HR Dubrovnik posjeduje kapital od 21 boda, dok Primošten kao drugi i Metković kao treći raspolažu sa po 18 bodova u konkurenciji 10 klubova.

U slučaju pobjede, Metkovci bi mogli računati da će u nastavku natjecanja izboriti prvo mjesto i vratiti se u Prvu ligu. Bolje reći, Prvoj ligi bit će bliža ona momčad koja u subotu ostvari pobjedu.

Tijekom zimskog razdoblja boćari Metkovića pod nadzorom trenera Joze Bebića marljivo su vježbali i aktivno nastupali pa nema bojazni da neće biti na razini pune spremnosti u okršaju s Primoštencima za koje igra i u boćarskim krugovima cijenjeni Ante Papak.

Uoči, možda, odlučujuće utakmice boćara Metkovića, u njihovo ime oglasio se nekadašnji svjetski prvak i reprezentativac BiH, Markica Dodig.

– Imamo domaćinstvo, odlične boćare i unutarnju klupsku koheziju. Stoga se nadam da možemo doći do pobjede i postati glavnim kandidatom za prvaka. Naš trener Jozo Bebić spada u red izvrsnih boćarskih stratega, pa nam i taj podatak može biti od velikoga značaja. Čorluka, Vidović, Krstičević i ostali moji suigrači sigurno će uz punu koncentraciju pružiti maksimalan doprinos našoj pobjedi. Pozivam sve prijatelje boćanja da dođu u Boćarski dom i pomognu nam u našim nastojanjima – rekao je Dodig.

Uostalom, boćari Metkovića dočekat će svoje takmace topovima, ali ne ubojitima, već onima koji stvaraju toplinu u Boćarskom domu. Posjeduju ukupno dva komada, pa gledateljima nikako ne može biti hladno. Osim u slučaju poraza metkovskih boćara.

Pero Jakić

Autoškola Narona, Upis – 640px
Autoškola Narona – 640px

Komentari