Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

NA POMOLU JE NAJVEĆI USPJEH ONK METKOVIĆ

U subotu se odlučuje o prvaku 1.ŽNL DNŽ

Objavljeno prije

U subotu, 12. lipnja, na rasporedu su utakmice posljednjeg, 22.kola u prvenstvu 1. ŽNL DNŽ, na čijoj ljestvici za sada se nalazi ONK Metković s 53 boda, a na drugom mjestu nalazi se Croatia iz Gabrila s bodom manje.

U goste Metkoviću stiže treće plasirana Župa dubrovačka, momčad, reklo bi se „za pet“, s istaknutim pojedincima i pozitivnim rezultatima.

Croatia odlazi u goste Orebiću, a Metkovci kao domaćini odlučuju sami o sebi.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Zanimljivost je Croatia i Metković imaju potpuno istu gol razliku, 51:14!

Nakon pobjede (0:2) u gostima prošlog vikenda u Dubravci u susretu sa Sokolom, za nogometaše Metkovića vrijedi pravilo:“biti ili ne biti“. Ta pobjeda na putu do prvog mjesta ništa ne bi značila, ukoliko bi Župa dubrovačka pobijedila u Metkoviću, a Croatia u Orebiću.

Međutim, sudeći prema informacijama iz kluba, postojećem optimizmu i realnoj snazi ONK Metković, sve osim pobjede bilo ravno senzaciji.

Tomislav Plećaš, trener ONK Metković veće je treće desetljeće u svom klubu, pa stoga njegove riječi imaju svoju težinu.

– Trenutačno imamo to prvo mjesto koje smo svojim radom i rezultatima zaslužili. U susretu sa Župom  sami odlučujemo o svoj sudbini, sve je u našim nogama . Moram reći da ja i igrači jedva čekamo da utakmica krene i da konačno riješimo sve dileme što se plasmana tiče. Imali smo puno problema (kao i svi), ali smo ih nadvladali. Sada imamo povijesnu priliku za povijesni uspjeh našeg kluba, od igrača do uprave i navijača i naših suradnika.

Mislim da smo stabilan, čvrst i aktivan klub na svim razinama. Imajte na umu da smo u 11 utakmica primili samo 3 gola. I to je dokaz kakav smo mi klub i koliko puno radimo na svim razinama , prije i tijekom utakmica. U svoje i u ime igrača i uprave, mogu reći da se nadamo pobjedi za koju ćemo priskrbiti dodatnu energiju, a nakon toga i vas pozivam na tradicionalno slavlje u klupskim prostorima, – rekao je Plećaš.

Što se sastava tiče, u momčadi neće biti onih koji su među najboljima, Stipana Marevića i Luke Borovca koji su ozlijeđeni .

Ukoliko ONK Metković u subotu pobijedi i ostvari povijesni uspjeh, sudjelovat će u kvalifikacijama za popunu 3. HNL jug, zajedno s prvacima županijskih liga, Dinarom, Zadrom, i GOŠK-om iz Kaštel Gomilice. Iz tih kvalifikacija samo jedan klub može u treći stupanj natjecanja.

JUBILARNI MARATON LAĐA

Održana skupština Udruge lađara Neretve i sastanak sa ekipama

Objavljeno prije

Jučer je u prostorijama hotela Narenta održana skupština Udruge lađara Neretve na kojoj je predsjednik Luka Oršulić izvijestio predstavnike svih ekipa o trenutnoj situaciji pred Maraton lađa.
Ove godine na startu prvi red brojiti će 9 lađarskih ekipa, drugi red 10 te će u trećem startati 11 ekipa.

Jednoglasno je usvojeno da se izbor lađa za redove i brojeve uz prisustvo ekipa održi u srijedu 10.kolovoza u 9.00 sati.

Također jednoglasno je odlučeno da se sastanak parićara i kapetana ekipa održi u petak 12.kolovoza u hotelu Narenta s početkom u 19.00 sati. NAPOMENA: NA SASTANAK SU OBAVEZNI DOĆI SVI PARIĆARI I KAPETANI LAĐARSKIH EKIPA

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Odlučilo se jednoglasno da se plakete za jubilarno sudjelovanje na Maratonu lađa lađarima dodijeli na posebnoj ceremoniji, a ne na Maratonu lađa obzirom da se treba provjeriti da li su prijavljeni lađari sudjelovali na ovom Maratonu, te da će osobe kojima se dodjeljuju plakete o tome biti obaviještene preko svojih ekipa, preko kojih se sve prijave za plakete za određeni broj sudjelovanja na Maratonu lađa trebaju izvršiti, a ne osobno od lađara, – javili su iz krovne organizacije Maratona lađa.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije