Ostanimo u kontaktu

ZRINJEVAC GOSTUJE U METKOVIĆU

U subotu se nastavlja prvenstvo za boćare Metkovića

Objavljeno prije

Nakon ne baš duge stanke, u subotu, 19. siječnja nastavlja se prvenstvo boćarskih prvoligaša (još su ukupno ostala tri kola iz prvog dijela prvenstva), a BK Metković na svom terenu dočekuje momčad lidera Zrinjevca iz Zagreba o čijim kvalitetama i broj naslova državnih prvaka ne treba ni trošiti riječi.

Zimske pripreme metkovskih boćara malo su otežavale vremenske prilike, ali su svoje zadaće savjesno i odgovorno obavljali.

O izgledima nam je više rekao voditelj Jozo Bebić:

– Naravno da očekujemo pozitivan rezultat, to je u svakom slučaju sportski i ljudski, ali moram reći da neće biti lako. Često u takvim susretima mogže odlučivati početno vodstvo jednog ili drugog takmaca, pa i samo jedna buća. Krene li nam dobro ja sam optimista. Bez obzira na kvalitetu Zrinjevca u tu utakmicu ulazimo bez straha. Pružit ćemo snažan otpor i nastojati slaviti. – rekao je Bebić.

Poslije Zrinjevca Metković nema baš lagan raspored. Slijedi putovanje u Rijeku (R. Benčić) te susret s Pulom kod kuće. U svakom slučaju našim boćarima želimo puni uspjeh u svim tim i u budućim susretima.

SPORTSKO PARTNERSTVO

Potpisan sporazum o suradnji između RK Metković Mehanika i RK Jajce

Objavljeno prije

Autor

Predsjednik RK Metković Mehanika, Nikola Veraja i predsjednik RK Jajce (BiH),Mensur Alkić, u ponedjeljak su u Metkoviću potpisali Sporazum o suradnji, odnosno partnerstvu. Riječ je o suradnji dviju rukometnih škola, kluba iz Jajca s tradicijom dugom 65 godina, i Metković Mehanike s ciljem usavršavanja mladih igrača iz Jajca.

Kako se u priopćenju ističe, mladi igrači RK Jajce, posebice oni najdarovitiji, nakon punoljetnosti , dolazili bi u Metković i usavršavali se u gradu duge rukometne tradicije i tradicije stvaranja vrhunskih rukometaša od kojih su mnogi u prošlosti igrali u najpoznatijim klubovima svijeta i bili udarni članovi hrvatske reprezentacije.

Prvi korak u tom cilju već je učinjen. Metković Mehanici pristupio je 18-godišnji juniorski reprezentativac BiH Antonio Radić, ali se u priopćenju ne navodi hoće li kada zaigrati za Metković Mehaniku.

Predsjednik prvoligaša iz Metkovića, Nikola Veraja, izrazio je iznimno zadovoljstvo zbog sporazuma i povjerenja u rad Metković Mehanike, i podsjetio na uloge svih rukometnih djelatnika i trenera u Metkoviću, posebice Zdravka Vučičevića i pok. Tomislava Volarevića Brace u  razvoju metkovskog rukometa i u stvaranju vrhunskih rukometaša.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl4 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije