Ostanimo u kontaktu

ZRINJEVAC GOSTUJE U METKOVIĆU

U subotu se nastavlja prvenstvo za boćare Metkovića

Objavljeno prije

Nakon ne baš duge stanke, u subotu, 19. siječnja nastavlja se prvenstvo boćarskih prvoligaša (još su ukupno ostala tri kola iz prvog dijela prvenstva), a BK Metković na svom terenu dočekuje momčad lidera Zrinjevca iz Zagreba o čijim kvalitetama i broj naslova državnih prvaka ne treba ni trošiti riječi.

Zimske pripreme metkovskih boćara malo su otežavale vremenske prilike, ali su svoje zadaće savjesno i odgovorno obavljali.

O izgledima nam je više rekao voditelj Jozo Bebić:

– Naravno da očekujemo pozitivan rezultat, to je u svakom slučaju sportski i ljudski, ali moram reći da neće biti lako. Često u takvim susretima mogže odlučivati početno vodstvo jednog ili drugog takmaca, pa i samo jedna buća. Krene li nam dobro ja sam optimista. Bez obzira na kvalitetu Zrinjevca u tu utakmicu ulazimo bez straha. Pružit ćemo snažan otpor i nastojati slaviti. – rekao je Bebić.

Poslije Zrinjevca Metković nema baš lagan raspored. Slijedi putovanje u Rijeku (R. Benčić) te susret s Pulom kod kuće. U svakom slučaju našim boćarima želimo puni uspjeh u svim tim i u budućim susretima.

ŽRK METKOVIĆ

Paula Crnčević potpisala za RK Trešnjevka, Zagreb

Objavljeno prije

Dosadašnja standardna prvotimka ŽRK Metković, Paula Crnčević, potpisala je za RK Trešnjevka.

RK Trešnjevka je prošle sezone ispala iz Prve ženske rukometne lige, dok već nadolazeće sezone ima ambicije i cilj povratak u elitni razred ženskog rukometa. Trešnjevka je svoj najveći uspjeh ostvarila 1982. godine, osvajanjem kupa IHF-a, dok su 2010. bile doprvakinje Hrvatske i finalistice kupa Hrvatske 2008. godine.

Klub je ponosan što se nastavlja tradicija prepoznatljivosti talenata i dobrih igračica iz ŽRK Metković.
Iz kluba poručuju da žele sreću Pauli u nastavku karijere, znajući da će je biti teško zamijeniti, ali istodobno i svjesni snage svojih mlađih igračica s kojima će nastaviti svoj rad.

Nastavi čitati
BP OKTAN 300×250

Najčitanije