Ostanimo u kontaktu

ZRINJEVAC GOSTUJE U METKOVIĆU

U subotu se nastavlja prvenstvo za boćare Metkovića

Objavljeno prije

Nakon ne baš duge stanke, u subotu, 19. siječnja nastavlja se prvenstvo boćarskih prvoligaša (još su ukupno ostala tri kola iz prvog dijela prvenstva), a BK Metković na svom terenu dočekuje momčad lidera Zrinjevca iz Zagreba o čijim kvalitetama i broj naslova državnih prvaka ne treba ni trošiti riječi.

Zimske pripreme metkovskih boćara malo su otežavale vremenske prilike, ali su svoje zadaće savjesno i odgovorno obavljali.

O izgledima nam je više rekao voditelj Jozo Bebić:

– Naravno da očekujemo pozitivan rezultat, to je u svakom slučaju sportski i ljudski, ali moram reći da neće biti lako. Često u takvim susretima mogže odlučivati početno vodstvo jednog ili drugog takmaca, pa i samo jedna buća. Krene li nam dobro ja sam optimista. Bez obzira na kvalitetu Zrinjevca u tu utakmicu ulazimo bez straha. Pružit ćemo snažan otpor i nastojati slaviti. – rekao je Bebić.

Poslije Zrinjevca Metković nema baš lagan raspored. Slijedi putovanje u Rijeku (R. Benčić) te susret s Pulom kod kuće. U svakom slučaju našim boćarima želimo puni uspjeh u svim tim i u budućim susretima.

Najčitanije