Ostanimo u kontaktu

REGIONALNO ŠKOLSKO NATJECANJE

U srijedu u OŠ Stjepana Radića natjecanje u rukometu za djevojčice

Objavljeno prije

rukomet, OŠ Stjepana Radića, regionalno natjecanje

Pozivamo Vas na otvaranje Poluzavršnog (regionalnog) natjecanja školskih sportskih društava u rukometu za djevojčice kojemu je ove godine OŠ Stjepana Radića domaćin. Natjecanje rukometnih ekipa, županijskih prvakinja iz Splitsko-dalmatinske, Zadarske, Šibensko-kninske i Dubrovačko-neretvanske županije, održat će se u srijedu 11. travnja 2018. godine u Gradskoj sportskoj dvorani u Metković s početkom u 11 sati.

Dubrovačko-neretvansku županiju predstavljaju učenice iz Školskog sportskog društva Predolac, iz OŠ Stjepana Radića pod vodstvom uč. tjelesne i zdravstvene kulture Jelene Galov, prof. koje će nastupiti u sastavu Marijeta Prnjić, Lucija Borovac, Karla Galov, Rita Šiljeg, Sara Vatović, Karla Vladimir, Andrea Jarak, Petra Gustin, Lucija Družijanić, Katarina Mikulić. Koordinator natjecanja je voditelj ŠSD Predolac Boris Brčić, prof.

S poštovanjem

Božena Nikoletić, prof.

ravnateljica OŠ Stjepana Radića

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije