Ostanimo u kontaktu

VUČIĆ OTIŠAO U IZVIĐAČ, RAGUŽ SE VRATIO IZ SPAČVE

U prijateljskoj utakmici u Mostaru Metković 1963 poražen s dva pogotka razlike

Objavljeno prije

Foto: Facebook / RK Metković 1963

Foto: Facebook / RK Metković 1963

U prijateljskom odmjeravanju snaga u pripremnom razdoblju, rukometaši Metkovića 1963 poraženi su u Mostaru u utakmici sa Zrinjskim s 33:31 (16:18).

Trener Filip Romić rekao nam je nakon povratka sljedeće:

– Posve sam zadovoljan odnosom igrača našega kluba prema igri, zadovoljan sam njihovim zalaganjem i nastojanjima, iako je bilo i pogrešaka. Zrinjski ima kvalitetniji sastav, a mi smo u prvom dijelu pokazali što znamo i možemo. Pružio sam priliku i mladim igračima koji su ispunili zadaće pa se nadam da će tako i nastaviti. Ne trebam ni spominjati da su naši udarni igrači Bošković (svojim obranama), Mataga, Bartolović i ostali prednjačili u borbenosti i realizaciji napada- kazao je Romić i najavio novi ogled svoje momčadi s momčadi Splita u Splitu sljedeće subote.

U nedavnom osvrtu najavili smo dolazak jednog novog igrača, s tim da ime  još nije za javnost. Međutim, doznajemo da je riječ o povratku u klub juniorskog reprezentativca Hrvatske Daria Raguža iz vinkobačke Spačve u matični klub.

Mladi rukometaš Metkovića Luka Vučić, umjesto Splita, za nastavak karijere odabrao je premijer ligaša BiH, Izviđača iz Ljubuškog.

 

Pero Jakić

Najčitanije