Ostanimo u kontaktu

3. HNL JUG

U pretposljednjem kolu prvenstva Neretva putuje u Bašku Vodu

Objavljeno prije

Sa svojih 39 bodova Neretva je sigurna što se tiče zadržavanja statusa trećeligaša, a pozitivni rezultati u sljedeća dva kola mogli bi je pomaknuti za još koje mjesto prema sredini ljestvice.

Metkovski sastav trenera Gorana Galova u subotu će gostovati u Baškoj Vodi gdje ga čeka Urania, koja je trenutačno na osmom mjestu s 41 bodom, dva više od Neretve na devetom mjestu.

Kako su dva kluba svojim igrama i kvalitetom osigurala status trećeligaša i za sljedeću sezonu, u Baškoj Vodi može se očekivati samo kvalitetan nogomet i utakmica za prestiž.

Neopterećenost konačnim rezultatom često donosi kvalitetan nogomet u kojemu gledatelji mogu uživati.

Medić, Juričić, Sršen, Crnčević, Kuran i ostali igrači Neretve upravo u takvim prigodama često su znali slaviti bez obzira na snagu protivnika.

Inače, uoči pretposljednjeg, 29. kola još se ne zna stvarni prvak Treće lige jer za tu prestižnu poziciju još uvijek ima više kandidata. To su Junak (51), Primorac iz Biograda (50), Croatia (50) i Uskok s 48 bodova.

Uskok u subotu igra s opuzenskim Neretvancem (11 mjesto, 35 bodova), dok je treći neretvanski predstavnik Jadran LP u prijevremenoj utakmici 29. kola na svom terenu izgubio 3:1 od GOŠK Dubrovnika, ali je i dalje najbolje plasirani klub s područja doline Neretve.

Ne zna se također tko će napustiti Treću ligu. Kandidati su Zagora koja dočekuje Split, zatim Split, Primorac (S) i Imotski.

EMOTIVNI METKOVAC

Dva poteza Darija Srne o kojima se govori, prvo je rastužio Talijane pa zbunio ljubitelje nogometa u Hrvatskoj

Objavljeno prije

Legendarni hrvatski kapetan Darijo Srna, nakon odrađene sezone u talijanskom Cagliariju, na emotivan se način pismom na društvenim mrežama odlučio oprostiti od tog kluba. No, 37-godišnji nogometaš iz Metkovića nakon toga je napravio potez kojim je dao do znanja koja je njegova druga domovina. Sazvao je konferenciju za medije u ukrajinskom Kijevu koji je očito izabrao kako bi i službeno objavio kraj igračke karijere. Ili je u pitanju nešto sasvim drugo?

Nastavi čitati
BP OKTAN 300×250

Najčitanije