Ostanimo u kontaktu

UMA METKOVIĆ

Finale Liga kupa igraju Opuzen i Komarna Villa Bili, a prije finala igra se revijalna utakmica između selekcija igrača iz lige s lijeve i desne strane Neretve

Prije finalne utakmice igra se revijalna utakmica između selekcija igrača iz lige s lijeve i desne strane Neretve.

Objavljeno prije

U ponedjeljak, 6. svibnja je završetak malonogometne sezone 2018./19. UMA Metković. U finalu Liga kupa igraju prošlogodišnji prvak i osvajač super kupa AMNK Opuzen te novi ovogodišnji prvak MNK Komarna – Villa Bili u 19:30.

Prije finalne utakmice igra se revijalna utakmica u 18:30 sati, a igraju selekcija igrača iz lige s lijeve strane Neretve i selekcija igrača iz lige s desne strane Neretve.

Nakon finalne utakmice slijedi dodjela priznanja za pojedinačna i momčadska ostvarenja u sezoni 2018./19.

Piše: Nikica Medak – UMA Metković

KARATE ŠKOLA, REKREACIJA ZA ŽENE I SPORTSKI VRTIĆ

Karate klub Knez Domagoj Metković je krenuo s radom!

Objavljeno prije

Karate škola Karate kluba Knez Domagoj vrši upis djece starije od 6 god. Svi zainteresirani mogu se javiti ponedjeljkom, srijedom i petkom od 18:30 do 19:30 sati u prostorijama karate ili na tel. 098 940 9758 – gosp. Mijo Volarević ili 098 932 3878 – gosp. Mladen Kolovrat.

Također, vrše se upisi i za rekreaciju za žene koja će se održavati utorkom, četvrtkom i subotom u večernjim terminima 19:30 do 20:30 sati. Upisati se možete osobnim dolaskom u vrijeme održavanja treninga u navedenim terminima!

Karate klub Knez Domagoj vrši upis u sportski vrtić za djecu od 4 do 6 godina u terminu utorak i četvrtak od 16:30 do 17:30 sati, kojeg vodi magistar kineziologije Ante Raič.

Karate klub Knez Domagoj poziva roditelje da dovedu svoju djecu, te potaknu razvoj motoričkih potencijala kao i unaprjeđenje zdravlja djece, s ciljem uvođenja sportskih aktivnosti najmlađima kroz igru i rad. Sportski vrtić ukazuje na važnost svakodnevnih tjelesnih aktivnosti od najranijih dobi djece.

NAPOMENA: Upis se vrši od 1.3. do 15.3.2021. godine i početak rada ovisi o broju prijavljene djece.

Za prijave i detaljne informacije se možete javiti na broj 0918904053. – gosp. Ante Raič.

S obzirom na situaciju s epidemijom korona virusa, napominjemo da se treninzi održavaju u skladu s propisanim epidemiološkim mjerama Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske.

Karate klub Knez Domagoj Metković

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl4 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije