Ostanimo u kontaktu

UMA METKOVIĆ

Finale Liga kupa igraju Opuzen i Komarna Villa Bili, a prije finala igra se revijalna utakmica između selekcija igrača iz lige s lijeve i desne strane Neretve

Prije finalne utakmice igra se revijalna utakmica između selekcija igrača iz lige s lijeve i desne strane Neretve.

Objavljeno prije

U ponedjeljak, 6. svibnja je završetak malonogometne sezone 2018./19. UMA Metković. U finalu Liga kupa igraju prošlogodišnji prvak i osvajač super kupa AMNK Opuzen te novi ovogodišnji prvak MNK Komarna – Villa Bili u 19:30.

Prije finalne utakmice igra se revijalna utakmica u 18:30 sati, a igraju selekcija igrača iz lige s lijeve strane Neretve i selekcija igrača iz lige s desne strane Neretve.

Nakon finalne utakmice slijedi dodjela priznanja za pojedinačna i momčadska ostvarenja u sezoni 2018./19.

Piše: Nikica Medak – UMA Metković

POČETAK SPORTSKE SURADNJE

Ultimate sports sponzor Karlu Čoviću, perspektivnom nogometnom vrataru

Objavljeno prije

Ultimate sports Body club potpisao je ugovor o sponzorstvu s mladim perspektivnim nogometnim vratarom Karlom Čovićem iz Opuzena. Ponikao u Neretvi, ovaj mladi vratar sa svojih 17 godina već je visok 190 cm, a kako mu ugovor s Hajdukom ističe koncem srpnja 2021. pred njim su brojne mogućnosti.

Kao dijete prve korake Čović je napravio u opuzenskom Neretvancu odakle na poziv prelazi u NK Neretvu. U Neretvi se zadržava dvije godine gdje su ga u međusobnim susretima uočili iz splitkog Hajduka i pozvali da brani za splitske ‘bile’, s kojima potpisuje trogodišnji pa nakon toga dvogodišnji ugovor. Također u međuvremenu svoju kvalitetu Karlo je dokazivao i u nastupima za hrvatsku reprezentaciju U14 i U16 te na posudbama u NK Solin i NK Šibenik.

Iz neslužbenih izvora doznajemo da su za njega zainteresirani neki klubovi iz Njemačke dok se u prošloj sezoni za njega zanimao također prvoligaš iz Španjolske, što je njemačke partnere Ultimate sports Gym-a navelo na potpisivanje sponzorskog ugovora.

Drago nam je da je dolina Neretve iznjedrila još jednog vrhunskog sportaša, jer po svemu sudeći pred 17-godišnjim Karlom Čovićem je blistava sportska karijera.

Karlo Čović, vratar

Nastavi čitati
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije