Ostanimo u kontaktu

ŽUPANIJSKI NOGOMETNI KUP

U polufinalu Županijskog kupa u Pločama sastaju se Jadran LP i ONK Metković

Objavljeno prije

U polufinalnoj utakmici Županijskog nogometnog kupa danas će se u Pločama sastati trećeligaš jadran LP i županijski prvoligaš ONK Metković.

Pločani su prvenstvenom susretu Treće lige u prošlom kolu izgubili od Neretve u Metkoviću s 2:1, dok je Metković dograbio jedan bod na gostovanju u Veloj Luci.

Uoči puta u Ploče trener Metkovića Darko Zeljić je izjavio: čeka nas naporan posao, nakon teškog gostovanja na Korčuli. Borit ćemo se onoliko koliko u ovom trenutku možemo, a u Kupu su uvijek moguća iznenađenja. Želio bih samo da se nitko ne ozlijedi jer su nogometni tereni općenito u dosta lošem stanju. U nedjelju nas čeka opet jedno neizvjesno gostovanje u Žrnovu, pa stoga moramo sve stvari postaviti na pravo mjesto.

Trener Jadrana LP Goran Proleta : ONK Metković je sasvim solidna momčad koja se zna i može nositi i s jačima od sebe. Naša je orijentacija oslonac na vlastite igrače,pa ću u susretu s Metkovićem dati priliku onima koji inače manje igraju-.

Ostali parovi polufinala su:

ŠD Smokvica – Žrnovo (pobjednik će u finalu igrati BŠK Zmaj Blato)

Croatia – Konavljanin

Faraon – Rat.

Finalni susreti održat će se 10. svibnja.

PRVENSTVO SE PRIVODI KRAJU

ŽNK Neretva počela s treninzima

Objavljeno prije

Na glavnom nogometnom travnjaku sreli smo seniorke ŽNK Neretva koje su počele s treninzima za nastavak prvenstva, iako još uvijek nije poznato u kojem obliku će se ono privest kraju.

Kakva god odluka Saveza bila, o kojoj ćemo zasigurno u narednim objavama, cure su se okupile i spremno će dočekati svoje preostale susrete.

Napravili smo nekoliko fotografija…

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije