Ostanimo u kontaktu

VETERANI NERETVE BRANE PRVO MJESTO

U petak u Metkoviću počinje 17. dvoransko prvenstvo nogometnih veterana Hrvatske

Objavljeno prije

Od petka, 15. veljače do nedjelje, 17. veljače ove godine u metkovskoj sportskoj dvorani održat će se 17. dvoransko prvenstvo veterana HNS-a, a domaćini su veterani Neretve koji brane prošle godine osvojeno prvo mjesto.

Sudjelovat će 27 ekipa u devet skupina, a  s područja Dubrovačko-neretvanske županije uz Neretvu će sudjelovati veterani Jadrana LP iz Ploča, GOŠK-Juga 79 iz Dubrovnika i Konavljanina iz Ćilipa.

Prvenstvo je otpočeti u petak u 16 sati, a u nedjelju će se odigrati utakmice polufinala i finala.

Istog dana nastupit će i najmlađi nogometaši Neretve  (U-8 i U-10), tako da će prijatelji nogometa moći uživati u potezima igrača iz svih generacija.

Spomenimo da će uz spomenute veteranske sastave nastupiti među ostalim i Moslavina, Slunj, Zagorec (Krapina), Nedelišće, Dugpolje, Mosor, Velebit i drugi.

NOGOMETNA AKADEMIJA

David Barišić s Hajdukom ide na turnir u Rotterdam

Objavljeno prije

Još jedan dječak – David Barišić iz nogometne akademije pridružio se ekipi HNK Hajduk, Split koja je otišla na turnir u Rotterdam koji će se održati od 19. do 23. travnja pod vodstvom trenera Marka Sičića.

Na međunarodnom turniru uz Hajduk će nastupiti Atlético de Madrid, Tottenham Hotspur, PSV, Sportsklubben Brann, Molde Fotballklubb, RB Leipzig, AZ Alkmaar, Toronto FC i FC Spartak Moscow, ФК “Спартак-Москва”.

Svi ovi dječaci koji su pozvani na turnire diljem Hrvatske, ali i Europe su najbolji pokazatelj da akademija radi odličan posao.

Bravo za trenere, voditelja akademije i za upravu, a Davidu želimo puno sreće na turniru!

Nastavi čitati
VODOVOD METKOVIĆ – Čestitka

Najčitanije