Ostanimo u kontaktu

VETERANI NERETVE BRANE PRVO MJESTO

U petak u Metkoviću počinje 17. dvoransko prvenstvo nogometnih veterana Hrvatske

Objavljeno prije

Od petka, 15. veljače do nedjelje, 17. veljače ove godine u metkovskoj sportskoj dvorani održat će se 17. dvoransko prvenstvo veterana HNS-a, a domaćini su veterani Neretve koji brane prošle godine osvojeno prvo mjesto.

Sudjelovat će 27 ekipa u devet skupina, a  s područja Dubrovačko-neretvanske županije uz Neretvu će sudjelovati veterani Jadrana LP iz Ploča, GOŠK-Juga 79 iz Dubrovnika i Konavljanina iz Ćilipa.

Prvenstvo je otpočeti u petak u 16 sati, a u nedjelju će se odigrati utakmice polufinala i finala.

Istog dana nastupit će i najmlađi nogometaši Neretve  (U-8 i U-10), tako da će prijatelji nogometa moći uživati u potezima igrača iz svih generacija.

Spomenimo da će uz spomenute veteranske sastave nastupiti među ostalim i Moslavina, Slunj, Zagorec (Krapina), Nedelišće, Dugpolje, Mosor, Velebit i drugi.

SU NERETVA RUN & SPORTSKI CENTAR METKOVIĆ

Otvorene su prijave za 2. kolo SCM Noćne neretvanske lige trčanja

Objavljeno prije

Otvorene su prijave za drugo kolo Noćne neretvanske lige trčanja, a prijave će se primati do popunjenja limita utrke, utrka je na rasporedu 14. srpnja sa startom u 20:30 u Gradskom parku Metković.

II.Kolo SCM Noćna neretvanska liga trčanja

14.07.2019/ Nedjelja / Gradski Park Metković
20:30h Start Djeca do 8god.
20:35h Start Djeca 9-14god.
20:45h Start Seniori

Drugo kolo lige trčanja, kako je već najavljivano uvećava svoju kilometražu za duplo, tako će odrasli trčati dvokružnu utrku na potezu Lučki Most – Šetalište 116. brigade i okret te po dolasku u Gradski park još jedan okret istom dionicom / 5700m /

Djeca će prvi puta biti podijeljena u dvije kategorije, tako će dječaci i curice do 8 godina trčati dionicu od 150 m, a nakon njih startaju dječaci i curice između 9-14 godina, njihova je ruta – Lučki Most *Mala Riva* okret*Lučki Most 500m.

Duljina djeca do 8god.- 150m
Duljina djeca 9-14god.- 500m
Duljina Seniorske utrke – 5700m/ staza dvokružna/ ravna

Prijave se šalju u inbox facebook stranica Neretva Run & Mandarine Halfmarathon Metković, a u prijavi se šalje: Ime i prezime, godište i klub ili grad iz kojeg dolazite… PRIJAVE SE PRIMAJU DO POPUNJENJA LIMITA, TE SE NAKON TOGA NEĆE PRIMATI, poštivajmo limite utrke radi što bolje tehničke organizacije staze i samog događaja.

LIMIT UTRKE DJECE DO 8god. – 30 natjecatelja
LIMITI UTRKE DJECE DO 9-14god. – 30 natjecatelja
LIMIT UTRKE SENIORA -100 natjecatelja

UPLATA ZA SVE NATJECATELJE IZNOSI 10 Hrk ,na dan utrke prilikom preuzimanja startnog broja.
Uplata uključuje : startni broj, rezultate, vodu, voće i sok u cilju.

Sportska Udruga Neretva Run Metković & Sportski Centar Metković
Kontakt Telefon 099 845 3691

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama9 300×250

Najčitanije