Ostanimo u kontaktu

BOĆARI UHVATILI RITAM

U odličnoj igri boćari Metkovića do novih bodova

Objavljeno prije

Bocarski-klub-Metkovic-(27)

Vođeni silnom željom za pobjedom boćari Metkovića uspjeli su savladati Gorčinu iz Omiša u svom Domu, čime su stekli i bolju poziciju na ljestvici.

Mile Vidović je pojednačno klasično odmah s 13:6 riješio u svoju korist susret s Petrom Bilokapićem, seriju su nastavili Luka Gašpar i Ante Jakić u paru klasično, zatim Markica Dodig i Jure Krstičević i ostali boćari Metkovića sve do neodlučenog ishoda u brzinskom izbijanju (1:1). U istom stilu nastavili su naši boćari i u ostalim disciplinama sve do 17:1. Potom je Mate Kesić bio bolji od Anddije Čorluke u pojedinačnom, zatim su gosti dobili par krug i na kraju utakmice trojke klasično.

Na kraju nam je boćar Metkovića Andrija Čorluka rekao:

– Mislim da smo zasluženo pobijedili i da je kraj porazima. Atmosfera u momčadi je odlilčna, uigrani smo i odlično radimo pa se nadam da ćemo u sljedećem kolu slaviti u Pazinu, – izjavio je Čorluka.

Sudili su Luko Hendić i Ljubimir Štefi.

Piše: Pero Jakić / Metković NEWS

BK METKOVIĆ UKNJIŽIO JOŠ JEDNU POBJEDU

Boćari ispunili obećanja, na zimski odmor s devet bodova

Objavljeno prije

Boćarski klub Metković

U subotu je u Boćarskom domu u Metkoviću odigrana utakmica između BK Metković i Dugopolja, a radilo se o odgođenom susretu iz prvoga kola. Metkovci su bili daleko bolji te su s 18:8 pobijedili goste. Svi igrači pružili su na završetku natjecanja u ovoj godini (jesenski dio prvenstva nastavit će se 19.siječnja), svoj maksimum, izgarali su za svaki poen i na kraju stigli do tri nova boda. Sada ih imaju ukupno devet, i nalaze se na petom mjestu na ljestvici 1.HBL.

U prvim igrama rezultat je bio 5:3 za Metković, a potom su ostvarene pobjede u svim disciplinama, osim u jednom preciznom i jednom krugu, dok je jedna ‘guma’ završila neodlučeno.

Piše: Pero Jakić / Metković NEWS

Nastavi čitati
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije