Ostanimo u kontaktu
MALIŠIĆ Full Banner 1200px

ONK METKOVIĆ IMA RAZLOGA 'GINUTI'

U nedjelju završava prvenstvo Prve županijske nogometne lige, hoće li ONK Metković u kvalifikacije?

Objavljeno prije

Foto: Dalibor Čutura / Metković NEWS

Iako su u nedjelju na rasporedu utakmice posljednjeg kola u prvenstvu Prve županijske nogometne lige, još nije poznato tko će biti prvak i zaslužiti pobjednički pokal, a ne zna se ni tko će u kvalifikacije za ulazak u Treću HNL jug.

Na rasporedu je nekoliko zanimljivih okršaja, kao što su  Croatia – Konavljanin u Gabrilima, Slaven – ONK Metković na Grudi, i Orebić – Župa dubrovačka, ali i ona u Kominu, Gusar – Sokol. Evo i zašto.

Trenutačno vodeća Croatia ima 45 bodova i ima najveće izglede za konačno slavlje. U tomu je može zaustaviti samo Konavljanin koji nije među kandidatima za prvaka, pa je za očekivati pobjedu Croatie.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Izgubi li Croatia na svom terenu od Konavljanina, a Župa pobijedi Orebić u Orebiću, tada će ona biti prvak jer sada ima 44 boda.

S druge strane i ONK Metković ima razloga ‘ginuti’ za pobjedu u susretu sa Slavenom. Metkovcima bi pobjeda na Grudi (uz poraz ili nedlučeno Gusara u srazu sa Sokolom, donijela četvrto mjesto i mogućnost kvalifikacija za Treću ligu!

Trener ONK Metkovića, Tomislav Plećaš istaknuo je zadovoljstvo neodlučenim ishodom prošle nedjelje u susretu s Croatiom.

– Nadam se da ćemo u nedjelju biti kompletni i da ćemo se znati suprotstaviti Slavenu, a kako će na kraju izgledati rezultat, teško je reći. Naravno da bismo voljeli sudjelovati u kvalifikacijama, bez obzira na konačan rezultat, -rekao je mladi metkovski trener i dugogodišnji igrač.

PORAZ RUKOMETAŠA

Hrvatska izgubila vrlo važnu utakmicu s Crnom Gorom

Objavljeno prije

Autor

U najavi sam napisao da Hrvatska može pobijediti Crnu Goru, ali nije bilo tako.

Naši su poraženi, 32:26, uz napomenu da se gotovo ni u jednom trenutku nismo mogli ravnopravno nositi s reprezentacijom susjedne države koja do sada na velikim natjecanjima nije zabilježila rezultate niti približne onima kakve je postizala Hrvatska.

Sama igra naših bila je doista slaba, kako u obrani tako i u napadima u kojima su naši završavali akcije nakon deset ili dvadeset sekundi i pri tomu griješili.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Na poluvremenu se već nazirala stvaranost jer su Crnogorci imali plus 6.

Vratar Crne Gore Nebojša Simić sa svojih 14 obrana bio je najbolji pojedinac utakmice, a po sedam postigli su Branko i Miloš Vujović. Naš Ivan Čupić gađao je 7/8, a Cindrić je dodao svojih pet golova.

Naši vratari, Pešić i Alilović nisu bili na razini, iako su upisali po nekoliko obrana. Da bismo stekli kakve takve izglede za dalje, moramo pobijediti Dansku, Island i Nizozemsku!

Je li to moguće ? Osobno mislim da jest jer je hrvatska reprezentacija u starijoj i novijoj povijesti znala izići iz kriznih stanja kako na utakmicama tako i na ljestvicama skupina. Da će biti teško u to ne treba sumnjati, ali nada postoji.

Naš sastav na EP određivali su liječnici i PCR testovi. Možda se sreća i nama osmjehne pa da izbornik Horvat može konačno složiti i obranu i napad.

 

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Slatki blagdani Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije