Ostanimo u kontaktu

TKO ĆE BITI POBJEDNIK KUPA ZA DOLINU NERETVE?

U nedjelju u Kup utakmici sastaju se ONK Metković i NK Neretva

Objavljeno prije

Nakon duge stanke konačno su na rasporedu službeni ogledi metkovskih ligaša. U nedjelju će se na igralištu Iza Vage sastati domaćin NK Neretva i ONK Metković, a tko će biti pobjednik znat ćemo po završetku susreta koji počinje u 18 sati i bez nazočnosti gledatelja.

Igra se samo jedna utakmica, a Kupu su se oduvijek događala i iznenađenja. Neretva vježba već nekoliko tjedana, stigla su i brojna igračka pojačanja, trener Damir Borovac ne štedi ni sebe ni igrače, unatoč nesnosnim vrućinama.

Onkovci su počeli s radom prije desetak dana, napustio ih je Filip Majić, dok je Brečić ozlijeđen.

Susreti dva naša gradska kluba oduvijek su privlačili pozornost prijatelja nogometa pa će tako biti i u nedjelju. Neretva je favorit, ali nikad se ne zna !

KONFERENCIJA ZA NOVINARE

Ovogodišnji Maraton lađa bez gledatelja

Objavljeno prije

Foto/Video: Dalibor Čutura / Metković NEWS

Vodstvo Udruge lađara Neretve na čelu s gosp. Lukom Oršulićem danas je održalo konferenciju za medije na kojoj je prisutne izvjestilo o načinu održavanja ovogodišnjeg Maratona lađa, koji će se održati u subotu 8. kolovoza 2020.

Kao i brzinske utrke u Opuzenu, Maraton lađa će se održati uz sve epidemiološke mjere i bez gledatelja. Zasigurno novost ovogodišnjeg Maratona je da će ga uživo prenositi HRT, a uz prvotno prijavljenih 35 ekipa, dvije su otkazale svoj nastup zbog situacije s koronavirusom.

Čelnik lađarica Pavo Delija je izvjestio da će se 7. Maraton lađarica održat također uz sve epidemiološke mjere te da će ove godine sudjelovat rekordnih 10 ekipa.

Pressicu smo prenosili uživo, poslušajte što su čelnici krovne organizacije lađara poručili.

Nastavi čitati
NEXTBIKE 300x250px
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije