Ostanimo u kontaktu

'PREKO' SE IGRA NERETVANSKI DERBI

U nedjelju ONK Metković čeka Gusara iz Komina

Objavljeno prije

U osmom kolu prvenstva Prve županijske nogometne lige u nedjelju će se na igralištu ONK Metković odigrati neretvanski (susjedski) derbi između ONK Metković i Gusara iz Komina, s početkom u 14 sati.

ONK Metković trenutačno drži drugo mjesto sa 16 bodova, koliko ima i Croatia na prvom mjestu, dok je Gusar na šestoj poziciji s 10 bodova.

Bez obzira na stanje na ljestvici susreti te dvije momčadi uvijek su bile zanimljive i pogodne za gledanje, pa će tako nadamo se biti i u nedjelju.

U redovima Metkovića nedostajat će nekoliko igrača koji zbog poslovnih obveza neće , ili nisu sigurni hoće li nastupiti. Trener Plećaš, na svu sreću, ima na raspolaganju dovoljan broj igrača koji mogu igrati i sa silnom eneregijom braniti boje svoga kluba (ekipe).

Pobjeda Metkovića dobiva na težini s obzirom na činjenicu da u sljedećem kolu Metković putuje u goste vodećoj momčadi.

U osmom kolu prvenstva, Maestral u Krvavcu očekuje susret s Jadranom iz Smokvice.

Utakmicumožete pratiti uživo putem FB stranice ONK Metković.

PRVA BOĆARSKA LIGA JUG

Boćari Metkovića nekompletni doživili poraz u Otoku

Objavljeno prije

Autor

Boćari Metkovića na ljestvici 1.HBL Jug ostali su u vrhu, ali i dalje raspolažu s 9 bodova. U subotu su gostovali u Otoku kod Sinja i izgubili, 15:11.

Osnovni razlog gubitka (vrlo važnih bodova) svakako je izostanak nekolicine igrača zbog bolesti ili drugih razloga, a među ostalim Vidovića i Grbića.

U zadnje tri discipline Metkovci su bili vrlo blizu pobjede, makar u jednoj disciplini koja bi donijela neodlučeno.

Nažalost, minimalnim omjerom izgubili su sve tri discipline, pa su ostali bez pozitivnog rezultata. Međutim, metkovski boćarski znalci sigurno će u budućem razdoblju nadomjestiti gubitak bodova u Sinjskoj krajini.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama14 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije