Ostanimo u kontaktu
SPOT Shopping Mall 1200px

TRKA ZA PRVIM MJESTOM

U nedjelju novi ispit za odličnu momčad ONK Metković, stiže Orebić

Objavljeno prije

U 18. kolu prvenstva Prve županijske nogometne lige u nedjelju će se na igralištu Metkovića sučeliti nogometaši ONK Metković i Orebića.

Oduvijek su susreti te dvije momčadi donosili radost gledateljima, kojih, nažalost, u ni u nedjelju neće biti.

Što se, dakle, može očekivati u tom susretu?

Prije svega kvalitetan nogomet uz taktičku pripremu nogometaša Metkovića koji bi mogla donijeti čistu pobjedu i nova tri, iznimno važna boda u trci za naslovom prvaka.

Prošle nedjelje su igrači Tomislava Plećaša do nogu porazili momčad Hajduka 1932 u Veloj Luci, čak sa 7:0!

Takav rezultat rječito govori o snazi metkovskog ligaša i njegovim ambicijama, ali o vrijednosti svakih pojedinaca, od igrača do stručnog stožera i članova uprave. Nedavno je na čelno mjesto na ljestvici zasjela Croatia, koja raspolaže s 43 boda iz 17 utakmica, dok je Metković na drugom mjestu sa dva boda manje, a treća je Župa dubrovačka s 37 bodova.

U svakom slučaju, Metkovci će tražiti pobjedu i vjerovati da će uvjeti za igru biti povoljni. Igrom slučaja, možda će se o prvom mjestu odlučivati baš u Metkoviću, prilikom skorog derbija Metković-Croatia.

Ipak, momčad Orebića valja shvatiti vrlo ozbiljno. Orebić se nalazi na šestom mjestu s 21 bodom. Gusar se dobro drži i već je na 4.mjestu s 24 boda, dok je Maestral na začelju s 14 bodova.

Raspored:

  • ONK Metković-Orebić
  • Slaven-Gusar
  • Konavljanin -Croatia
  • Žrnovo-Sokol
  • Jadran-Župa dubrovačka
  • Maestral-Hajduk.

NAJMLAĐE KATEGORIJE DJEVOJČICA I DJEČAKA

ONK Metković i ŽNK Neretva odigrali prijateljsku utakmicu najmlađih uzrasta

Objavljeno prije

U utorak su na umjetnoj travi igrališta ONK Metković odigrane prijateljske utakmice najmlađih kategorija ONK Metković i ŽNK Neretva.

U samom dogovoru za utakmice rezultat je bio u drugom planu, važno je bilo druženje, igra i zabava dječaka i djevojčica ova dva kluba koja imaju odličnu suradnju od samih početaka.

Osnivač ŽNK Neretva, Neven Majić karijeru je završio na Štruvinom, a ove mlade nade Onk i Žnk tek su je započele.

Najmlađe Neretvine članice dočekali su legenda ONK Metković Marin Jelčić Mara, predsjednik Ivica Kaleb, članovi uprave kluba i treneri u školi nogometa.

Ovom utakmicom ŽNK Neretva uveličala je slavlje prvaka 1. ŽNL Dubrovačko neretvanske, – stoji na kraju dopisa ŽNK Neretva uz čestitke Upravi i stručnom stožeru ONK Metković od Petre Gustin, Ante Borasa, Matee Suton i Duje Tolja.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl8 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije