Ostanimo u kontaktu

METKOVKE ZANIMA SAMO POBJEDA

U nedjelju nogometašice Neretve nastavljaju natjecanje, u goste dolazi Pregrada

Objavljeno prije

Član Prve nogometne lige Hrvatske za žene, ŽNK Neretva iz Metkovića priprema za nedjeljni susret s ekipom Pregrade koji počinje u 15 sati i 30 minuta.

Neretvanke se dugo pripremaju, odigrale su i nekoliko pripremnih utakmica te se nadaju dobrim rezultatima. Nedjeljni susret je ustvari utakmica iz prvog dijela prvenstva koja je bila odgođena, a tek drugog vikenda počinje nastavak za sve klubove.

Duško Mijoč trener Neretve:

– Do sada smo bez problema izlazili na kraj s Pregradom pa se nadam da će tako biti i u nedjelju, a ujedno se nadam da će nas bodriti veći broj navijača.

Zanima nas samo i isključivo pobjeda. Ona nam je potrebita kako bismo dosegnuli 14 bodova i već u nedjelju skočili na četvrto mjesto na ljestvici. Ustvari , naš cilj je da na kraju budemo četvrti ili peti i osobno sam uvjeren da to možemo i ostvariti. Nadam se da će za nastup biti spremna i Helena Perić koja se priključila treninzima. Što se tiče Pregrade , ona ima devet bodova. Malo su se pojačale nekim novim igračicama koje nam mogu stvarati određene probleme. Ipak, mislim da ćemo biti konkretniji i bolji te da ćemo na kraju slaviti, – zaključno je kazao Mijoč.

EMOTIVNI METKOVAC

Dva poteza Darija Srne o kojima se govori, prvo je rastužio Talijane pa zbunio ljubitelje nogometa u Hrvatskoj

Objavljeno prije

Legendarni hrvatski kapetan Darijo Srna, nakon odrađene sezone u talijanskom Cagliariju, na emotivan se način pismom na društvenim mrežama odlučio oprostiti od tog kluba. No, 37-godišnji nogometaš iz Metkovića nakon toga je napravio potez kojim je dao do znanja koja je njegova druga domovina. Sazvao je konferenciju za medije u ukrajinskom Kijevu koji je očito izabrao kako bi i službeno objavio kraj igračke karijere. Ili je u pitanju nešto sasvim drugo?

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama9 300×250

Najčitanije