Ostanimo u kontaktu
AKCIJA! Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

METKOVKE ZANIMA SAMO POBJEDA

U nedjelju nogometašice Neretve nastavljaju natjecanje, u goste dolazi Pregrada

Objavljeno prije

Član Prve nogometne lige Hrvatske za žene, ŽNK Neretva iz Metkovića priprema za nedjeljni susret s ekipom Pregrade koji počinje u 15 sati i 30 minuta.

Neretvanke se dugo pripremaju, odigrale su i nekoliko pripremnih utakmica te se nadaju dobrim rezultatima. Nedjeljni susret je ustvari utakmica iz prvog dijela prvenstva koja je bila odgođena, a tek drugog vikenda počinje nastavak za sve klubove.

Duško Mijoč trener Neretve:

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

– Do sada smo bez problema izlazili na kraj s Pregradom pa se nadam da će tako biti i u nedjelju, a ujedno se nadam da će nas bodriti veći broj navijača.

Zanima nas samo i isključivo pobjeda. Ona nam je potrebita kako bismo dosegnuli 14 bodova i već u nedjelju skočili na četvrto mjesto na ljestvici. Ustvari , naš cilj je da na kraju budemo četvrti ili peti i osobno sam uvjeren da to možemo i ostvariti. Nadam se da će za nastup biti spremna i Helena Perić koja se priključila treninzima. Što se tiče Pregrade , ona ima devet bodova. Malo su se pojačale nekim novim igračicama koje nam mogu stvarati određene probleme. Ipak, mislim da ćemo biti konkretniji i bolji te da ćemo na kraju slaviti, – zaključno je kazao Mijoč.

IV. KOLO - REGIJA HERCEGOVINA

Polaznici Karate kluba Knez Domagoj uspješni na karate ligi u Čitluku

Objavljeno prije

Karate klub Knez Domagoj Metković sa 7 natjecatelja u raznim uzrastima, nastupio na IV. kolu karate lige Regija Hercegovina održanog u Čitluku.

Za klub je najuspješnija bila Gabrijela Bebić, osvojeno drugo mjesto u borbama.

Treća mjesta osvojili su Nicole Petković, Dean Knežić, Lucija Zovko i Lucija Bebić.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

U borbama je još uspješno nastupila Ena Nižić.

U katama s osvojenim 3. mjestom klub je uspješno predstavljao Šime Volarević.

Nakon odrađenih priprema s trenerom Antom Bebićem za klub je ovo bilo prvo natjecanje nakon ljetne pauze, a kroz naredni period naše natjecatelje očekuje veliki broj natjecatelja u koje je uključeno i državno prvenstvo.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije