Ostanimo u kontaktu

METKOVKE ZANIMA SAMO POBJEDA

U nedjelju nogometašice Neretve nastavljaju natjecanje, u goste dolazi Pregrada

Objavljeno prije

Član Prve nogometne lige Hrvatske za žene, ŽNK Neretva iz Metkovića priprema za nedjeljni susret s ekipom Pregrade koji počinje u 15 sati i 30 minuta.

Neretvanke se dugo pripremaju, odigrale su i nekoliko pripremnih utakmica te se nadaju dobrim rezultatima. Nedjeljni susret je ustvari utakmica iz prvog dijela prvenstva koja je bila odgođena, a tek drugog vikenda počinje nastavak za sve klubove.

Duško Mijoč trener Neretve:

– Do sada smo bez problema izlazili na kraj s Pregradom pa se nadam da će tako biti i u nedjelju, a ujedno se nadam da će nas bodriti veći broj navijača.

Zanima nas samo i isključivo pobjeda. Ona nam je potrebita kako bismo dosegnuli 14 bodova i već u nedjelju skočili na četvrto mjesto na ljestvici. Ustvari , naš cilj je da na kraju budemo četvrti ili peti i osobno sam uvjeren da to možemo i ostvariti. Nadam se da će za nastup biti spremna i Helena Perić koja se priključila treninzima. Što se tiče Pregrade , ona ima devet bodova. Malo su se pojačale nekim novim igračicama koje nam mogu stvarati određene probleme. Ipak, mislim da ćemo biti konkretniji i bolji te da ćemo na kraju slaviti, – zaključno je kazao Mijoč.

SPORTSKO PARTNERSTVO

Potpisan sporazum o suradnji između RK Metković Mehanika i RK Jajce

Objavljeno prije

Autor

Predsjednik RK Metković Mehanika, Nikola Veraja i predsjednik RK Jajce (BiH),Mensur Alkić, u ponedjeljak su u Metkoviću potpisali Sporazum o suradnji, odnosno partnerstvu. Riječ je o suradnji dviju rukometnih škola, kluba iz Jajca s tradicijom dugom 65 godina, i Metković Mehanike s ciljem usavršavanja mladih igrača iz Jajca.

Kako se u priopćenju ističe, mladi igrači RK Jajce, posebice oni najdarovitiji, nakon punoljetnosti , dolazili bi u Metković i usavršavali se u gradu duge rukometne tradicije i tradicije stvaranja vrhunskih rukometaša od kojih su mnogi u prošlosti igrali u najpoznatijim klubovima svijeta i bili udarni članovi hrvatske reprezentacije.

Prvi korak u tom cilju već je učinjen. Metković Mehanici pristupio je 18-godišnji juniorski reprezentativac BiH Antonio Radić, ali se u priopćenju ne navodi hoće li kada zaigrati za Metković Mehaniku.

Predsjednik prvoligaša iz Metkovića, Nikola Veraja, izrazio je iznimno zadovoljstvo zbog sporazuma i povjerenja u rad Metković Mehanike, i podsjetio na uloge svih rukometnih djelatnika i trenera u Metkoviću, posebice Zdravka Vučičevića i pok. Tomislava Volarevića Brace u  razvoju metkovskog rukometa i u stvaranju vrhunskih rukometaša.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl4 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije