Ostanimo u kontaktu

II. BOĆARSKA LIGA

U nastavku prvenstva Metković dočekuje Župu Dubrovačku

Objavljeno prije

Boćarski klub Metković

Nakon briljantne pobjede u prošlom kolu u susretu s Primoštenom (14:8), boćari Metkovića u nedjelju će odmjeriti svoje snage i sposobnosti s boćarima Župe Dubrovačke, na svom terenu.

Metkovci su na drugom mjestu s osvojenim 21 bodom, Primošten je treći sa 18 bodova, dok vodeća HE Dubrovnik raspolaže s 24 boda.

Nedjeljni gost boćara Metkovića, Župa Dubrovačka, nalazi se na osmom mjestu s devet bodova, pa je logično kazati da je domaći sastav veliki favorit. O izgledima svoga kluba malo više rekao nam je iskusni boćar Ivica Krstičević – Krle.

– Nema se tu puno toga prognozirati i govoriti. Ja i moji suigrači očekujemo pobjedu i vjerujemo da neće biti iznenađenja. Svi su boćari zdravi i spremni za nastupe, odlučni smo izboriti se za pobjedu kroz naše discipline i opći pristup, koji je više nego optimističan, ali i rezultatski pozitivan. Neobično cijenimo sve naše takmace među kojima ima vrhunskih igrača, ali ih se ne bojimo. Želimo li na vrh moramo pobjeđivati u sljedećih nekoliko utakmica, ali i u nastavku prvenstva, – poručio je Krstičević.

Boćarski klub Metković

Trener Jozo Bebić može računati na sve igrače, a kako ističe svima njima na umu je samo dobra igra na putu do pobjede.

Pero Jakić

Knjiga fra Vjeke Vrčića ‘Neretvanske župe’
Restoran Pizzeria Milano

Najčitanije