Ostanimo u kontaktu

MOŽE LI NERETVA DO POBJEDE S URANIOM

U nastavku prvenstva 3.HNL jug, Neretva gostuje u Baškoj Vodi

Objavljeno prije

Nakon slabije igre Neretva je u drugom prvenstvenom kolu poražena na svom terenu od momčadi Zagore s 0:1, a nakon dvije utakmice ima upisan samo jedan bod. „Slučaj“ Zagora već je pomalo zaboravljen, preko tjedna igrači su dobro radili, međusobno su se hrabrili kako bi se u budućnosti izbjegle slabije predstave i osvajali bodovi.

Veliki hendikep prošle nedjelje svakako je bio neigranje Dražena Glibe i Mate Pehara, a u završnici i ozljeda Ante Batinovića.

Uoči utakmice u Baškoj Vodi s Uraniom, trener Neretve Goran Galov najavljuje povratak u momčad  Dražena Glibe, ali ne i Pehara koji je još ozlijeđen.

Ističe također, da se nakon dva tjedna boravka u Metkoviću dobro snašao i uklopio mladi Šibenčanin Lokin, pa će prema svemu sudeći upravo on protiv Uranie predvoditi metkovski napad.

– Nema tu puno filozofije, idemo igrati i dati sve od sebe za jedan, a možda i za tri boda. Urania također ima samo jedan bod kao i mi pa je za očekivati da će i njezini igrači jurišati na pobjedu. Znat ćemo se postaviti i nećemo se tek tako predati. Atmosfera u momčadi je vrlo dobra, prvenstvo je tek počelo a mi idemo od utakmice do utakmice. Iz poraza valja učiti i ja se nadam da smo izvukli određene pouke. Polako se slažemo i nadam se da ćemo ispuniti očekivanja naših navijača. Već sljedećega utorka čeka nas utakmica s Vodicama u Metkoviću, pa moramo računati i mogući zamor, – rekao je trener Goran Galov.

U trećem kolu u Opuzenu je na rasporedu jedan od dva županijska derbija a sastaju se Neretvanac (jedan bod) i Zmaj iz Blata (također jedan bod). Drugi je županijski derbi u Pločama gdje se sastaju najbolje plasirani neretvanski klub Jadran LP s momčadi Zmaja iz Blata.

MEĐUNARODNI DBG TURNIR

5 zlata, 2 srebra i 2 bronce za Karate klub Metković s turnira u Čitluku

Objavljeno prije

Danas je Karate klub Metković nastupio u Čitluku, BiH na međunarodnom klupskom karate turniru DBG OPEN na kojem su nastupila 43 kluba iz 6 zemalja  za 593 natjecatelja.
Karate klub Metković nastupio je sa 9 natjecatelja iz mlađih uzrasta u borbama, pod vodstvom trenera DINA ŽDERIĆA, koji su osvojili 9 medalja, od čega 5 zlata,  2 srebra i  2 bronce.
ZLATA su osvojili:
– DUJE ŽDERIĆ,
– NERA GRLJUŠIĆ,
– EMA GALOV,
–  DORA GALOV
– ANTE LEONTIĆ
SREBRA su osvojili:
– KATJA JERKOVIĆ
– DUJE MIHALJEVIĆ
BRONCE su osvojili:
– ANJA POKRAJAC
– JOSIP ĆERLEK
Sedam finalnih borbi i osvojenih 5 zlata pokazatelj su stručno odrađenih ljetnih priprema i dobar početak drugog dijela sezone 2019

Sutra 5 natjecatelja kadetskog i juniorskog uzrasta Karate kluba Metković odlazi put Podgorice, Crna Gora na međunarodni klupski karate turnir  KUP Šampiona, gdje su prijavljena 43 kluba iz 8 zemalja sa 675 natjecatelja.

Nastavi čitati
BP OKTAN 300×250

Najčitanije