Ostanimo u kontaktu
Neretvanski Oglasnik 1200x200px

METKOVCI BEZ PORAZA

U Metkoviću održana treća noć borbi ‘Metković Fight Night 3’

Objavljeno prije

Metković Fight Night 3

U subotu, 7. travnja, u Gradskoj športskoj dvorani je, pred oko petstotinjak fanova MMA i boksačkih sportova, održan Turinir u borilačkim vještinama Metković Fight Night 3 na kojem su nastupili neki od najboljih boraca iz regije. U ukupno petnaest borbi nastupila su i tri Metkovaca, pružili su odličnu borbu i ostali bez izgubljenog meča.

Večer borbi otvorili su mladi borci u amaterskom boksu, u kojima je Nikola Valjan pobijedio Antonija Bulešu, Slaven Arapović pobijedio je Nikšu Grujičića, a Tomislav Sentić je bio bolji od Marijana Mihovila Bana.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Uslijedili su MMA mečevi malo iskusnijih boraca. Vladimir Jovanović pobijedio Dejana AranđelovićaŽarko Golubović u jako napetom meču na bodove je pobijedio Nikolu Dunovića. Dalibor Mirušinović pobijedio je Vlatka PecaljaOrsat Stračić pobijedio Slobodana Vukića. Silvio Kunić je pobijedio Antu KrokaraIvan Vičič pobijedio je Sašu DajićaDragan Pešić je pobijedio Zorana Petkovića, a Adnan Žilić je bio bolji od Gorana Kesića..

I na kraju, dugo isčekivani mečevi metkovskih boraca nisu dugo trajali, sva tri okončana su u prvoj minuti meča. U kategoriji K1 Ante Šiljeg je u prvih desetak sekundi svladao Mladena Ponjevića. U kategoriji MMA, također odmah u prvoj minuti meča Ivan Vladimir je izvukao polugu na ruci Danijelu Aranđeloviću. I na kraju Edo Čavrk je također nabrzinu svladao Milana Milaka.

Opširniju foto-galeriju pogledajte ispod, putem naše fb stranice Metkovic NEWs.

BORILAČKI SPORTOVI

Članovi Kluba Sparta otputovali za Zagreb na Prvenstvo Hrvatske u kickboxu

Objavljeno prije

Klub Sparta

Članovi Kluba Sparta danas su otputovali za Zagreb gdje će se sutra na Prvenstvu Hrvatske u kickboxu, koje se igra u spomen na Davora Jovića, boriti sa svoja četiri člana. Predvođeni trenerom i borcom, Antom Šiljegom na turniru će nastupiti Jure ŠimovićFilip Dominiković i Laura Čiček.

Želimo im puno uspjeha u borbama i da se u Metković vrate bez ozljeda.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije