Ostanimo u kontaktu

SVE U ZNAKU RUKOMETA

U Metkoviću odigran međunarodni turnir u mini rukometu

Objavljeno prije

RK Metković-Škola rukometa,  Međunarodni turnir u mini rukometu

RK Metković – Škola rukometa je nastupila s 30-ak malih rukometaša

U subotu se u našem gradu, u organizaciji RK Metković – Škole rukometa, odigrao međunarodni turnir u mini rukometu. Sudjelovalo je preko 250 djece koja su raspoređena u dvije kategorije: igrači rođeni 2004. godine i mlađi, i 2005. i mlađi.

Turnir se odigrao u Gradskoj sportskoj dvorani gdje su nas mladi rukometaši iz Zagreba, Šibenika, Korčule, Neuma, Ljubuškog, Opuzena i Dugog Rata, prikazanim zalaganjem i vještinama, uvjerili da nema straha za budućnost hrvatskog rukometa.

RK Metković – Škola rukometa koristi ovu priliku kako bi uputila posebnu zahvalu svojim nekadašnjim članovima Ivanu Čupiću i Iliji Brozoviću, koji trenutno predstavljaju našu Školu na svjetskom rukometnom prvenstvu u Kataru, a uz čiju je pomoć ovaj turnir i organiziran, te se nadamo da će i u budućnosti nastaviti pomagati rad metkovske Škole rukometa, kako su to radili i do sada.

Pojedinačni uspjesi klubova

Nakon odigranih utakmica po grupama, u kategoriji igrača rođenih 2004. godine i mlađi, u polufinale su se plasirale sljedeći klubovi: Škola rukometa Vučići, RK Metković – Škola rukometa, RK Obrtnik i Škola rukometa Izviđač.

Nakon odigranih polufinala te utakmica za medalje plasman je bio sljedeći.

  1. Škola rukometa Vučići – Zagreb
  2. RK Metković – Škola Rukometa – Metković
  3. RK Obrtnik – Šibenik
  4. Škola rukometa Izviđač – Ljubuški

Za najboljeg igrača u ovoj kategoriji proglašen je Tin Baković iz ŠR Vučići, najbolji golman je Luka Dropuljić iz ŠR Metković a najbolja trenerica je Višnja Perković iz ŠR Vučići.

U kategoriji dječaka rođenih 2005. godine i mlađi u polufinale i borbu za medalje plasirali su se sljedeći klubovi: RK Hrvatski dragovoljac, Škola rukometa Izviđač, RK Obrtnik i RK Metković – Škola Rukometa.

Nakon odigranih polufinala te utakmica za medalje plasman je bio sljedeći.

  1. RK Hrvatski dragovoljac – Dugi Rat
  2. Škola rukometa Izviđač – Ljubuški
  3. RK Obrtnik – Šibenik
  4. RK Metković – Škola Rukometa – Metković

Za najboljeg igrača u ovoj kategoriji proglašen je Noa Kardum iz ŠR Izviđač, najbolji golman je Oliver Tokić iz Hrvatskog dragovoljca, a najbolji trener je Ivan Pleić, također iz Hrvatskog dragovoljca.

FOTOGALERIJA

Nedjeljna idila na Ušću

Objavljeno prije

Mnoštvo ljudi, idilične prizore i ovoliku razina zena koja se rijetko viđa, jučer je na Ušću ovjekovječio Nikša Margeta u svome albumu “Sunday”. Fotografije dijelimo s vama, jer smo uvjereni da ovolika razina opuštenosti mora djelovati na vas i uljepšati vam ponedjeljak.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama7 300×250

Najčitanije